ZVEZDA ILI PARTIZAN? Veleobrt pred plej-of - sada su NA PEDALJ od osvajanja TITULE prvaka Srbije!

Autor:

Sport

09.04.2022

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trka se zahuktala.

ZVEZDA ILI PARTIZAN? Veleobrt pred plej-of - sada su NA PEDALJ od osvajanja TITULE prvaka Srbije!

Foto: Starsport

Detalj sa 166. Večitog derbija

U nedelju je na programu poslednje kolo regularnog dela Superlige Srbije, a Delije i Grobari sa nestrpljenjem iščekuju odgovor na pitanje - ko će biti novi šampion?

Sudeći po predikcijama vodećih kladionica, prvenstvena trka je već odlučena. Naime, kvota da će Crvena zvezda odbraniti titulu kreće se između 1,30 i 1,40, što je velika promena u odnosu na veći deo takmičarske godine.

Partizan je dugo bio lider, imao je i "plus pet" u odnosu na Večitog rivala, pa je slovio za favorita za podizanje pehara. Ipak, crno-beli su bodovnu prednost prosuli tokom prolećne sezone, porazom u 166. Večitom derbiju (2:0), kao i kiksom protiv Napretka u Humskoj (bez golova). Stoga, kvota da će se Grobari radovati tituli, prvi put još od 2017. godine, premašuje 3!

Republika

Foto: Starsport

Može li STanojević da demantuje "bukmejkere"?

Ostali timovi su daleko iza, bez šansi da se umešaju u borbu za tron, a šampionat Srbije se nastavlja već sutra, izuzetno važnim susretima. Zvezda će na Marakani ugostiti kragujevački Radnički, dok Partizan ide na noge trećeplasiranom Čukaričkom. Večiti rivali su posle 29 odigranih rundi sakupili po 78 bodova, a zbog boljeg međusobnog skora branilac titule će imati prednost domaćeg terena u plej-ofu, u slučaju da ostane "egal" na čelu superligaškog karavana...

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading