BORJAN VIŠE NE KRIJE: Potvrdio da želi da NAPUSTI Zvezdu! Pričao i o SUKOBU sa Stankovićem!

Autor:

Sport

08.04.2022

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli će morati da nađu novog golmana.

BORJAN VIŠE NE KRIJE: Potvrdio da želi da NAPUSTI Zvezdu! Pričao i o SUKOBU sa Stankovićem!

Foto: Starsport

Milan Borjan

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan otkrio je da ima ponude da napusti "Marakanu", a između redova je potvrdio i da bi lično voleo da promeni sredinu, ali da je sve na upravi kluba.

Razmišljao sam o tome ranije. Sa Zvezdom imam ugovor još godinu dana i ponudili su mi novi. Videćemo kako će se završiti pregovori. Tu sam, dobro mi je u Zvezdi, Zvezdaš sam od malena i videćemo šta se biti dalje. Imam neke ponude iz MLS-a i na upravi je da odluči hoće li me pustiti ili ostajem na "Marakani" - rekao je Borjan za hrvatski "Index".

Republika

Foto: Starsport

Milan Borjan

U nastavku je odgoovrio i na pitanje da li bi se oprobao u Hrvatskoj.

Nemam ništa protiv klubova iz Hrvatske, ali zbog čitave priče, zbog svih tenzija, ne bih prihvatio. Ja sam zvezdaš, kapiten sam Zvezde i ne dolazi u obzir da iz Zvezde odem u Dinamo ili neki drugi hrvatski klub. I zbog sebe, zbog svoje poriodice, zbog svega što se dogodilo, nema šanse.

Na kraju je još jednom upitan o sukobu sa Dejanom Stankovićem, koji se dogodio krajem jesenje polusezone.

- Ne bih o tome. To je završena priča. Dejan i ja imamo sad odličan odnos, jurimo duplu krunu, a to se vidi i na terenu. Sve što je bilo ostavili smo iza sebe, jedino je Zvezda važna - zaključio je golman šampiona Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading