OGLASIO SE LALAT! Radnički bez nekoliko igrača dolazi Zvezdi na noge!

Autor:

Sport

09.04.2022

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas dobar meč!

OGLASIO SE LALAT! Radnički bez nekoliko igrača dolazi Zvezdi na noge!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Trener Radničkog iz Kragujevca Nenad Lalatović govorio je o šansama svoje ekipe na gostovanju Crvenoj zvezdi u poslednjem meču regularnog dela prvenstva Srbije. 

- Sigurno se ne može pretiti jednoj ekipi kao što je Crvena zvezda, koja je svoj kvalitet pokazala nedavnim pobedama nad Partizanom, Čukaričkim, TSC-om, Radničkim iz Niša...

- Ovo je jedna od onih utakmica u kojoj moji igrači nemaju šta da izgube, a mogu mnogo toga da dobiju, prvenstveno jer im se pruža prilika da vide gde su u odnosu na jednu ekipu koja je dogurala do osmine finala Lige Evrope - rekao je Lalatović, prenosi klub. 

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Lalatović je bio na klupi Crvene zvezde od 2014. do 2015. godine i u tom periodu je Radnički uspeo poslednji put da slavi na stadionu Rajko Mitić.

- Naravno, mi ne treba da se poredimo sa ekipama poput Crvene zvezde i Partizana, već treba da gledamo isključivo naš cilj, a to je opstanak u ligi - rekao je Lalatović. 

Osvrnuo se i na zdravstveni bilten svog tima. 

- Bićemo značajno oslabljeni neigranjem četvorice standardnih prvotimaca, ali sam ubeđen da će svi oni igrači koji sutra budu istrčali na teren stadiona 'Rajko Mitić' dati svoj maksimum u nameri da ostvare povoljan rezultat -  zaključio je trener Кragujevčana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
POZNATO

10.04.2022 08:46

Pitamo se zasto uopste dolazite. TURISTI !