Anabela Atijas pokazala GOLE GRUDI, svi gledaju u njen dekolte: Lunina majka ŠOKIRALA javnost, nakon TEŠKE BOLESTI, uspela je da se oporavi! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.04.2022

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas pokazala gole grudi.

Anabela Atijas pokazala GOLE GRUDI, svi gledaju u njen dekolte: Lunina majka ŠOKIRALA javnost, nakon TEŠKE BOLESTI, uspela je da se oporavi! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevačica Anabela Atijas na Instagram profilu objavila je provokativne fotografije, koje su izazvale velike haos među njenim pratiocima. Naime, Anabela je na svoje telo navukla usku, plavu haljinu, koja je izazvala veliku pažnju, naročito zbog pevačicinog bujnog dekoltea. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela (@anabelci)

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, jer Anabela nije do sada imala ovakav ispad kada je u pitanju oblačenje, jer sebi nije dozvolila da njene grudi budu istaknute. No, majka Lune Đogani ovog puta objavila je i više nego što je iko očekivao. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela (@anabelci)

 

Bradavice ispod haljine bile su izražene, a bujno poprsje bez brushaltera mamilo je uzdahe svim muškarcima. 

Podsetimo, Anabela je svojevremeno ispričala o problemu sa rakom dojke, sa čime se hrabro izborila. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela (@anabelci)

 

- Meni se to davno desilo, sa samo 20 godina. Operisana sam u Švedskoj 1995. godine. Imala sam tu sreću da čujem razgovor mojih prijateljica koje su pričale o pregledu, odnosno mamografiji. Slušala sam stariju prijateljicu koja je govorila tada da je samokontrola veoma važna i, eto, igrom slučaja meni je to ostalo u glavi, taj razgovor i jasno se sećam da trenutka kada sam napipala kvržicu na dojci. Tog petka sam se vraćala iz diskoteke, otišla da se tuširam i napipala kvržicu. U ponedeljak sam odmah otišla na pregled, urađena mi je biopsija i u roku od tri dana mi je zakazana operacija - ispričala je Anabela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading