GOLMAN PETROVIĆ ŠETA BOMBETINU: Đina cura fina!

Autor: V.Z.

Sport

10.04.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đina: Veoma sam ambiciozna i uporna osoba.

GOLMAN PETROVIĆ ŠETA BOMBETINU: Đina cura fina!

Foto: Tanjug/AP

Đina Radovac

Rumljanka je 2020. izabrana za model Evrope i mis Srbije godinu dana kasnije, tečno govori engleski i studira finansijski menadžment.

1,2 miliona evra koštao transfer Petrovića u Nju Ingland!

Srpski golman Đorđe Petrović (22) nedavno je iz Čukaričkog prešao u Nju Ingland revolušn, a u Sjedinjene Američke Države sa sobom će povesti i atraktivnu izabranicu Đinu Radovac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djina Radovac (@_radovac_18)

 

Ova 22-godišnja Rumljanka izabrana je za model Evrope 2020. i mis zemlje Srbije godinu kasnije, visoka je 171 centimetar i njene fotografije na Instagramu nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Boravak preko bare neće joj teško pasti pošto kaže da tečno govori engleski, a pre nekoliko godina otkrila je i da studira finansijski menadžment i da joj je cilj da ga završi u roku.

- Veoma sam ambiciozna i uporna osoba. Glavni cilj mi je da završim fakultet u roku, kao i da uspem u takmičenjima za mis i modelingu, zbog toga moram da kažem da vidim sebe u oba posla i da ću dati sve od sebe da na oba polja budem podjednako uspešna - rekla je za jednom prilikom Đina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djina Radovac (@_radovac_18)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djina Radovac (@_radovac_18)

 

Kao i njena jača polovina Đorđe, ona takođe redovno trenira, što je lako uočljivo s obzirom na njenu savršeno izvajanu figuru, dok slobodno vreme koristi za uživanje s prijateljima. Petrović, polaznik omladinske škole kluba s Banovog brda, otišao je u MLS u transferu vrednom 1,2 miliona evra, a nedavno je zaprosio Đinu, koja se pratiocima na društvenoj mreži pohvalila vereničkim prstenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading