GROBARI ĆE POBESNETI: Zvezdaš žestoko pripretio Partizanu!

Autor:

Sport

08.04.2022

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva izjava.

GROBARI ĆE POBESNETI: Zvezdaš žestoko pripretio Partizanu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Fudbaler Čukaričkog Srđan Mijailović smatra da je Partizan favorit u utakmici Superlige Srbije, koji se igra u nedelju na Banovom brdu od 19. maja.

- Svima treba da bude jasno da se Čukarički neće predavati i da ćemo probati da ostvarimo pozitivan rezultat, ako nam se ukaže prilika i da pobedimo - rekao je Mijailović za klupski sajt.

Republika

Foto: Starsport

 

- Činjenica je da "večiti" rivali imaju čak 25 bodova više od nas, a mi za sada čvrsto držimo treće mesto. Jasno je da su ova dva kluba ispred ostalih, ali nama ove sezone nedostaje upravo bolji rezultat protiv Crvene zvezde i Partizana. I trudićemo se da to popravimo, počevši već od duela u nedelju - kaže Mijailović i dodaje.


- Crno-beli imaju svoju računicu, čini se da smo mi trenutno rasterećeniji, ali možda je to i naša prednost. Ima i Čukarički svoje kvalitete, igramo na našem stadionu, u dobroj smo formi, imamo čemu da se nadamo. Sigurno je da ćemo igrati otvoreno, da se nećemo braniti i da će publika na stadionu i pokraj malih ekrana moći da uživa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading