Era Ojdanić otkrio da li planira da PLATI KAUCIJU unuku zbog PODVOĐENJA DEVOJAKA: "Ako bude kriv, nosiće mrlju do kraja života!"

Autor:

Zabava

09.04.2022

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Era Ojdanić opisao je šta će se desiti ako ispadne da mu je unuk kriv

Era Ojdanić otkrio da li planira da PLATI KAUCIJU unuku zbog PODVOĐENJA DEVOJAKA: "Ako bude kriv, nosiće mrlju do kraja života!"

Foto: Instagram.com, Youtube.com printscreen

Stariji unuk Ere Ojdanića, uhapšen je pre nekoliko dana. Nikola Anđelić jedan je od osumnjicečnih zbog podvođenja devojaka, te trenutno boravi u pritvoru, zajedno sa Duškom Banjcem, koji je osumnjičen za isto delo.

Foto: Instagram.com

Unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić

Era je danima uznemiren, ali kako kaže, plaćanje zatvorske kaucije za nejgovog unuka ne dolazi u obzir. 

- Kauciju? Ne bih dao ni jedan jedini dinar ni za jednog unuka, ni za sina, ni za ćerku, ni za prijatelja, ako si nešto uradio snosi posledice! Da ja plaćam kauciju ne pada mi na pamet. Da idem na tezgu i da platim kauciju unuka da izvadim iz zatvora, to ne bih uradio, nisam od tih ljudi, ko je šta uradio neka odgovara, kao i ja za sebe. Ako bude kriv nosiće mrlju do kraja života - besno poručuje Ojdanić i priseća se šta mu je nedavno unuk rekao o takođe uhapšenom menadžeru i kumu Kaje Ostojić, Dušku Banjcu, privedenom takođe u ovoj akciji - rekao je Era za Telegraf.rs.

Foto: printscreen/instagram.com/dulebanjac

Duško Banjac je takođe u pritvoru

Za Nikolu niko iz porodice nije smatrao da se bavi sumjivim poslom.

- Nikada ga ranije niko nije povezivao sa prostitucijom. Ovo je šokiralo celu familiju Anđelić, mene i moju familiju. Za Nikolu me nije toliko briga, Tužilaštvo će da kaže pravu istinu, velika me je briga za njegovu majku, a moju ćerku Milenu. Operisana je pre 20 dana, izvadila je žuč, tri otvorene rane na stomaku, žena i dan i noć plače, hoće da se ubije.

Foto: Instagram.com

Era Ojdanić folker

Kažem joj: "Alo bre, Milena, ostavi se toga, sve će da bude u redu i doći će na videlo šta je istina, šta nije, nemoj da uništiš svoj život". Naterao sam je da dođe na imanje kod mene. Sada se sikiram za zdravlje svoje ćerke, za Nikolu apsolutno ne brinem. Ne smem da se zakunem pred Bogom i narodom, ali on je divan dečko - objašnjava Era za pomenuti portal.

Podsetimo, u velikoj akciji policije, sprovedenoj pre nekoliko dana, privedeno je 29 ljudi osumnjičenih za podvođenje i prostituciju, a među njima su i neke od naših poznatih ličnosti. Ovom prilikom, na delu je uhvaćena pevačica Slavica Tripunović Dajana, te je odvedena sudiji za prekršaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading