OPA BATO Anastasija KUPILA BESAN AUTO od 40.000 EVRA? Pevačica je prvo provozala NJIH, sve je otkriveno

Autor:

Zabava

09.04.2022

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović položila je vožnju, pa počastila sebe

OPA BATO Anastasija KUPILA BESAN AUTO od 40.000 EVRA? Pevačica je prvo provozala NJIH, sve je otkriveno

Foto: ST/Petar Divac

Anastasija Ražnatović kupila je sebi džip koji navodno košta 40.000 evra, piše Informer. Pevačica se pre nekoliko dana  pohvalila da je položila vožnju, te se odlučila na ovaj smeo potez.

 Ona je izabrala najnoviju mašinu sa ful opremom, dalje se navodi.

Foto: instagram

Anastasija Ražnatović pre par dana položila vožnju

- Anastasiji je dosadilo da je stalno neko odvozi i dovozi ili da koristi usluge taksija. Čim je položila vožnju, odmah se bacila u potragu za automobilom. Posle konsultacija sa Cecom i Veljkom odlučila se za Škodu - objašnjava izvor blizak pevačici i kaže da je Anastasija prvo provozala svog brata, Veljka Ražnatovića.

Foto: Foto> PR TIM VELJKA RAŽNATOVIĆA

Veljko Ražnatović Anastasijin brat

- On je bio prvi koji je imao hrabrosti da sedne u kola sa Anastasijom. U početku je bio skeptičan, ali kada je video kako pažljivo vozi, oduševio se. Rekao joj je: "Svaka ti čast, nisam očekivao da tako dobro voziš" - priča naš izvor.

Nakon njega, mlada pevačica je vozila mamu Cecu Ražnatović, kao i tetku Lidiju Ocokoljić.

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ

Anastasija Ražnatović je provozala i mamu Cecu

- Kada su čule Veljkove utiske, odmah su poželele da ih Tasa provoza. Ceca se obradovala kada je videla koliko je njena ćerka opuštena, a u isto vreme i obazriva za volanom. Pohvalila je Anastasiju i rekla joj u šali da sada konačno ima svog ličnog šofera - govori izvor, koji navodi da Anastasiji itekako prijaju lepe reči od strane najmilijih ljudi.

- Pao joj je kamen sa srca. Rekla im je da će ih voziti svuda gde treba, jer joj baš prija kad je za volanom. Čak joj ni gužve u Beogradu ne smetaju, jer odvrne muziku i uživa u svom novom četvorotočkašu - zaključuje izvor za pomenuti list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading