ILIĆ PODIGAO SRBIJU NA NOGE: Sudija je OŠTETIO Partizan na Banovom brdu!

Autor:

Sport

10.04.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana i Čukaričkog odigrali su 0:0 na Banovom brdu u okviru 30. kola Superlige Srbije.

ILIĆ PODIGAO SRBIJU NA NOGE: Sudija je OŠTETIO Partizan na Banovom brdu!

Foto: Starsport

Trener Čukaričkog Saša Ilić istakao je da je Partizan oštećen za crveni karton tokom prvog poluvremena:

- Partizan je danas bio mnogo bolji od Čukaričkog, naročito u prvom poluvremenu, imali smo sreće da smo otišli na pauzu sa 0:0, u drugom smo imali malu reakciju, ali Partizan na kraju nezasluženo nije pobedio. Danas smo bili ispod svog nivoa, Partizan je diktirao utakmicu i zaslužio je da pobedi, mi smo bili ispod svakog nivoa.

 

 

- Imali smo mnogo mladih igrača, počevši od mladog Kovačevića, koji ima nepunih 18 godina, koji je napravio direktan crveni karton, koji sudije nisu videle, imao je i još nekoliko propusta, posle se popravio. Mi potenciramo da forsiramo mlade igrače, jer mi nismo Partizan, koji mora da juri titulu i ne sme da trpi mlade igrače koji prave kikseve poput Kovačevića, raduje nas što smo treći, imaćemo priliku i mi ćemo davati šansu još mladim igračima - rekao je Saša Ilić priznavši da je Partizan oštećen.

- Ja retko kada komentarišem suđenje, ali činjenica je da je Bojan Kovačević napravio faul, koji je trebalo da se sankcioniše crvenim kartonom - zaključio je Saša Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading