STRAH SVE VIŠE PREOVLADAVA: Rendžers je u KANALU, Zvezda može da se priprema za ČETVRTFINALE Lige Evrope?

Autor:

Sport

13.03.2022

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvom susretu osmine finala UEFA Lige Evrope, fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u Glazgovu rezultatom 3:0.

STRAH SVE VIŠE PREOVLADAVA: Rendžers je u KANALU, Zvezda može da se priprema za ČETVRTFINALE Lige Evrope?

Foto: Starsport

I pored ubedljive prednosti, u Glazgovu sa strepnjom očekuju gostovanje na beogradskoj "Marakani".

Nekadašnji lider tima iz Glazgova, Beri Ferguson kaže da je Crvena zvezda opasan rival na svom legendarnom stadionu i da ništa nije gotovo.

- Ono što igrači ne smeju sebi da priušte, jeste da makar i na trenutak pomisle da je sve gotovo. Ovaj tim Crvene zvezde je velika pretnja. Mogu da povedu u prvih deset minuta utakmice u Beogradu, a onda to menja stvari. Čeka vas neprijateljska atmosfera, ali kao fudbalerima trebalo bi da vam je drago zbog toga. Igrao sam na tom stadionu, tamo je veliki, dugačak i mračan tunel u kom stražari stoje postrojeni sa šlemovima i pancirima. Onda šetaš u opšte ludilo i bakljadu. Svašta se dešava. Takve atmosfere su za uživanje, to je fudbal i trebalo bi se testirati u takvim situacijama - napisao je Ferguson u svom izuzetno čitanom blogu.

 

 

Bivši kapiten Rendžersa se osvrnuo na dešavanja u prvom meču.

- Crvena zvezda je već u prvih deset minuta pokazala koliko opasna može da bude. Na tribinama je zavladala nervoza zbog serije napada, ali od trenutka kada je Rendžers poveo, nelagodnost je nestala. Navijači su se smirili, a igrači ušli u utakmicu i još jednom pokazali koliko dobri mogu da budu u Evropi. Imali su dobrog prijatelja u VAR, jer im je još jednom tehnologija pritekla u pomoć. Ne samo kada je Kent iznudio penal za vodeći gol, već i kada su Crvenoj zvezdi poništena dva gola u ludih prvih 25 minuta meča. Bio je to lagan penal, ali postojao je kontakt u kaznenom prostoru i odluka je bila ispravna - zaključio je Ferguson

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading