VRHUNSKI SEBIČLUK! Čemu ovo? Veliki šampion LIKUJE jer je Đokoviću ZABRANJENO da igra u Indijan Velsu!

Autor:

Sport

13.03.2022

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru.

VRHUNSKI SEBIČLUK! Čemu ovo? Veliki šampion LIKUJE jer je Đokoviću ZABRANJENO da igra u Indijan Velsu!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Britanski teniser Endi Mari priznao je da ga je obradovala činjenica da Srbin Novak Đoković nije u mogućnosti da zaigra na Mastersu u Indijan Velsu. Britancu se, na taj način, "otvorio" žreb, pa se nada da može da dogura daleko u Kaliforniji.

Podsetimo, Noletu nije dozvoljeno da uđe u Ameriku jer nije vakcinisan, a njegovo mesto u kosturu zauzeo je Bugarin Grigor Dimitrov.

Po originalnom žrebu, Novak je tu bio nosilac, sada je Grigor na njegovom mestu. To što Novak nije ovde otvara mi šansu u ovom delu žreba, ali sad igram sa Bublikom i on je imao veoma dobar start sezone, nije lako igrati protiv njega - izjavio je Mari, koji je u Indijan Velsu zabeležio svoju 700. pobedu u karijeri.

To su mete koje sam sebi postavio krajem prošle godine. Nastaviću da se borim, prvi cilj sam ostvario, sada moram da se potrudim da ostvarim i drugi, još jedan jako važan cilj, ali svakako da je osećaj zbog ovog prvog veoma dobar. Hajde da idemo i do 800. pobede - izneo je svoja očekivanja Britanac.

Republika

Foto: AP Photo/Kamran Jebreili

Endi Mari

Njegov naredni rival u Kaliforniji biće Kazahstanac Aleksandar Bublik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading