PUT DO TROFEJA JE POZNAT: Novaku ostaje da pobedi u birokratskom ratu, a finale Indijan Velsa je na dohvat ruke!

Autor:

Sport

09.03.2022

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do skora najbolji teniser sveta još uvek ne zna da li će dobiti dozvolu da stupi na tlo SAD-a i zaigra na ovosezonskom Indijan Velsu, ali već sada zna put kojim bi se kretao ka finalu i toliko željenom trofeju.

PUT DO TROFEJA JE POZNAT: Novaku ostaje da pobedi u birokratskom ratu, a finale Indijan Velsa je na dohvat ruke!

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Naime, organizatori prestižnog teniskog turnira u Indijan Velsu obavili su žreb za ovogodišnje takmičenje, ali Novak Đoković i dalje mora da prati situaciju pod kojom bi mogao da učestvuje na navedenom turniru.

Srpski teniser je postavljen za drugog nosioca i na osnovu žreba prvi meč bi igrao tek narednog vikenda.

 

 

Prva prepreka Novku bi bio bolji iz duela Tompson (Australija) - Gofan (Belgija), a već u narednoj rundi mogao bi se očekivati veliki teniski klasik u kojem bi se sastao sa Britancem Endijem Mariem.

Eventualna četvrta runda donela bi susret sa Švarcmanom koji je postavljen za 14. nosioca, ili Iznera koji je 23. kosturaš.

Ukoliko bi Novak prebrodio sve navedene prepreke, u četvrtfinalu bi se sastao najverovatnije sa Rubljovim, polufinale bi obeležio duel protiv Beretinija ili Zvereva, ukoliko Nemac ne učini novi gaf i bude ponovo diskvalifikovan, a veliko finale značilo bi meč protiv Danila Medvedeva ili Rafaela Nadala koji se nalaze u drugoj polovini žreba.

 

 

Bez obzira an sve naveden protivnike, Novak Đoković prevashodno mora da izbori pobedu van terena i da mu vlasti SAD-a dozvole da stupi na američko tlo. Nadamo se samo da se australijski scenario ovoga puta neće ponoviti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading