OČEKIVANJA SU VELIKA: Njih dvojica sve rešavaju!

Autor:

Sport

08.03.2022

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalere Crvene zvezde u četvrtak 10. marta sa početkom od 21 čas očekuje gostovanje u Glazgovu u okviru prve utakmice osmine finalaa UEFA Lige Evrope.

OČEKIVANJA SU VELIKA: Njih dvojica sve rešavaju!

Foto: Starsport, Wikipedia

Logo Lige Evrope na Marakani

Pred put u Škotsku, svoja očekivanja izneo je Direktor Omladinske škole Crvene zvezde, Dragan Mladenović:

- Očekujem dobre utakmice. Mislim da ništa neće biti rešeno u prvom  meču, već da će se pobednik odlučivati na našem terenu. Ipak se igraju dve utakmice, i ono što je bitno jeste da konačan rezultat bude takav da Crvena zvezda prođe dalje. Ono što je bitno, takođe, jeste da ekipa bez obzira na rezultat ne treba da „gubi glavu“. Rendžers će imati prednost domaćeg terena u prvom meču, igraju pred svojim navijačima, a na kraju krajeva, i mi ćemo imati podršku svojih navijača u revanšu – počeo je Mladenović. 

 
Republika

Foto: Tanjug

Dragan Mladenović

 

Dotakao se direktor crveno-bele fudbalske akademije i dvomeča koji je škotski tim odigrao protiv ekipe Dortmunda. 
 
- Dortmund je odlična ekipa, koja je trenutno u krizi. Rendžers je iskoristio svaku grešku odbrane protivnika, ali verujem da će ovo biti sasvim drugačiji dvomeč.
 
Istakao je Mladenović da su šanse podjednake, ali i da su Ivanić i Katai fudbaleri koji bi mogli da prelome u korist našeg tima. 
 
- U redovima našeg tima, definitivno Ivanić i Katai mogu da prelome utakmicu. S obzirom na formu koju su prikazali u dosadašnjem delu prvenstva, imam velika očekivanja. Sve u svemu, biće zanimljiv dvomeč. Šanse su 50:50 – zaključio je Mladenović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading