Lukas ZAPUŠIO usta Biljani Srbljanović! Folker BRUTALAN: DROGIRANA VEŠTICA IZ POPAJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.03.2022

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas odbrusio je Biljani Srbljanović na uvrede koje je uputila na njegov račun.

Lukas ZAPUŠIO usta Biljani Srbljanović! Folker BRUTALAN: DROGIRANA VEŠTICA IZ POPAJA! (FOTO)

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ, ATA Images

Biljana Srbljanović je nedavno izjavila da je folker Aca Lukas poput tasmanijskog đavola, što je njega navelo na to da joj žestoko odbrusi na uvrede koje je uputila na njegov račun.

- S obzirom na to da se u krštenici i po svim papirima, rodnim i ostalim vodim kao osoba muškog pola ovo đavo iz Tasmanije mi dođe kao kompliment. Ali kako je to kada se po krštenici vodiš da si žensko, a po svim vizuelnim, a bogami i audio atributima neodoljivo podsećaš na muškog pretka homosapiensa, tačnije na današnjeg šimpanzu, otprilike. To bih već shvatio kao ozbiljan problem - poručio je Lukas i dodao.

Republika

Foto: ST/D.Kadić

Aca Lukas odgovorio Biljani Srbljanović na uvrede

- Ali pošto je danas 8. mart ja ću biti toliko uljudan prema gospođici, pretpostavljam doživotnoj gospođici, ( ko će ovo da ženi? ), te ću istoj ipak napraviti poređenje sa osobom ili likom ženskog pola. Gospođice Srbljanović, da li ste gledali crtani film o Popaju ? Neodoljivo me vaš mio lik asocira na...Misliliste Olivu? Neeee!! Ipak vam takav kompliment ne mogu uputiti, bilo bi previše ! Setite se zle veštice iz istoimenog crtanog filma Popaj! E vi mene neodoljivo podsećate na nju ! I to na ristailingovanu verziju: Drogirana veštica iz Popaja! - zaključio je Lukas za Informer.

Folker takođe nije odoleo, te je i na svom Instagram profilu podelio fotografiju Biljane Srbljanović koju je uporedio sa veštiocom, uz komentar:

- Pronađite razliku! Bog je stvorio Adama, Evu i... Biljanu Srbljanović!

Republika

Foto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official

Aca Lukas Instagram

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading