NAKON GLAZGOVA SLEDI POTOP: Zvezda ostaje i bez šampionske titule, ovo će baš zaboleti!

Autor:

Sport

11.03.2022

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su ubedljiv poraz u prvom susretu osmine finala UEFA Lige Evrope.

NAKON GLAZGOVA SLEDI POTOP: Zvezda ostaje i bez šampionske titule, ovo će baš zaboleti!

Foto: Starsport

Igrači Crvene Zvezde

Ekipa trenera Dejana Stankovića poražena je na "Ajbroks Parku" rezultatom 3:0, a prema poslednjim informacijama, crveno-belima se ne piše dobro ni kada je nacionalni šampionat u pitanju.

Crvena zvezda će u ponedeljak 14. marta gostovati ekipi Metalca iz Gornjeg Milanovca u okviru 27. kola Super lige Srbije. Aktuelnom šampionu Srbije, bodovi su više nego neophodni kada je u pitanju borba za šampionski pehar, ali sa druge strane i ekipa iz Gornjeg Milanovca ima svoje ambicije.

Prvi čovek ovog kluba Rajko Nešković ne krije optimizam pred dolazak šampiona u grad kraj Despotovice:

- Pobedićemo Zvezdu na našem stadionu! Odbrana crvenobelih je spora i neće moći da sačuvaju naše brze igrače Stuparevića, Cvetkovića i Prestiža - istakao je Nešković.

Da li će se reči prvog čoveka Metalca i obistiniti, ostaje nam da vidimo. Jasno je samo da crveno-belima sve osim pobede, izvesno je znači i opraštanje od šampionskog pehara.

Treba napomenuti da je ekipa Crvene zvezde trenutno drugoplasirana na superligaškoj tabeli sa 69 osvojenih bodova, dva manje od lidera Partizana, dok je Metalac petnaestoplasirani sa svega šest trijumfa u 26 odigranih mečeva i 23 osvojena boda.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading