ZVEZDA POSLALA SPISAK U UEFA: Jedan igrač je definitivno precrtan!

Autor:

Sport

04.02.2022

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde ušli su u poslednju fazu priprema pred start prolećnog dela sezone. Svima u klubu prevashodno je cilj nova odbrana šampionske titule, ali se istovremeno nadaju da mogu načiniti barem još jedan korak dalje na međunarodnoj sceni.

ZVEZDA POSLALA SPISAK U UEFA: Jedan igrač je definitivno precrtan!

Foto: Starsport

Pripreme za osminu finala Lige Evrope polako ulaze u završnu fazu. Iako ime protivnika još uvek nije poznato, po pravilima UEFA organizacije, još uvek zvanični šampion Srbije morao je da dostavi spisak licenciranih fudbalera.

Za razliku od prvog dela sezone u kojem su crveno-beli u grupnoj fazi drugog po redu evropskog klupskog fudbalskog takmičenja, preko portugalske Brage, Midtjilanda iz Herninga i bugarskog Ludogoreca stigli do druge eliminacione runde, trener Dejan Stanković neće moći da računa na dvojicu fudbalera koji su tokom zime napustili naš najveći stadion. U pitanju su Marko Lazetić koji je postao novi igrač Milana i Njegoš Petrović koji karijeru nastavlja u španskoj Granadi.

Pored navedene dvojice, na spisku licenciranih fudbalera nema ni francuskog napadača Luisa Dionija koji nije impresionirao nikoga u klubu tokom jesenjeg dela sezone, a utisak o njegovoj igri nije promenjen ni tokom zimskih priprema.

Novjalije koje su ove zime stigle na najveći srpski stadion Ohi Omoižuanfo, Kristijano Pićini i Nemanja Motika biće na raspolaganju stručnom štabu za predstojeće evropske izazove, a trener Stanković je odlučio da se na spisku nađu i trojica mladih fudbalera koji predstavljaju budućnost kluba Andrija Radulović, Nikola Stanković i Andrej Đurić.

Spisak fudbalera Crvene zvezde licenciranih za osminu finala Lige Evrope:

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović, Miloš Gordić i Stefan Marinković.

Odbrana: Milan Gajić, Radovan Pankov, Andrej Đurić, Aleksandar Dragović, Milan Rodić, Kristijano Pičini, Strahinja Eraković, Marko Gobeljić.

Vezni red: Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Nenad Krstičić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Nemanja Motika, Petar Stanić, Veljko Nikolić, El Fardu Ben, Seku Sanogo, Andrija Radulović, Slavoljub Srnić i Aksel Bakajoko.

Napad: Milan Pavkov, Rišairo Živković, Filipo Falko, Ohi Omoižuanfo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading