PEVALA SAM NA KORONA ŽURKAMA! Skandalozno i sramno priznanje pobednice ''Zvezda Granda'': NE MOGU DA SE POŽALIM NA KRIZU!

Autor:

Zabava

04.02.2022

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Teodora Toković izazvala je bes javnosti nakon priznanja da je radila punom parom po tajnim korona žurkama.

PEVALA SAM NA KORONA ŽURKAMA! Skandalozno i sramno priznanje pobednice ''Zvezda Granda'': NE MOGU DA SE POŽALIM NA KRIZU!

Foto: youtube.com/printscreen

Teodora Toković, pobednica 12. sezone takmičenja "Zvezde Granda", u poslednje vreme privlači veliku pažnju javnosti, ali je sada izazvala gnev kod mnogih nakon proznanja da je radila po tajnim korona žurkama.

- Pevala sam na korona žurkama i to je javna tajna! Ne želim da budem licemerna, kada sam to radila. Moja namera nije bila da ugrozim druge, tim pre što smo svi vodili računa. Tada sam imala i antitela jer sam preležala koronu - bez srama je izjavila Teodora za "Alo", pa se pohvalila da finansijsku krizu nije osetila:

 

 

- Moram da priznam da sam puno radila. Da se ne lažemo, uvek su postojale varijante gde su se ljudi krili, gde se pevalo i veselilo i ne mogu da se požalim na krizu - rekla je pevačica i dodala da ne bi želela da govori o ostalim kolegama:

 

 

- To ne znam i ne mogu da pričam u tuđe ime. Biću diplomata i reći ću da nisam upućena u to šta su moje kolege radile za vreme pandemije.

Pevačica je nedavno otkrila i da se razvela jer je godinama trpela nasilje u porodici, nakon čega se oglasio njen bivši suprug koji je sve demantovao, a ona sada tvrdi da se kaje što je javno pričala o tome.

- Ne želim da pljujem nekoga s kim sam živela i koga sam volela, to što sam rekla izletelo mi je sasvim slučajno kada sam ispričala šta je bio razlog našeg razvoda. U celoj priči naša ćerka je najviše povređena i insistirala je da više ne pričam o tome - rekla je Teodora i dodala:

 

 

- Savetovala bih sve žene koje trpe nasilje da prekinu odnos sa svojim partnerom čim shvate da to više nije to. Moja ćerka je bila tu i videla je neke stvari, ali kao i svako dete, ona to potiskuje. Njena je obaveza da ide u školu, da se igra i da se druži. Bez obzira na sve, ona voli i majku i oca. Iz poštovanja prema svom detetu ja više ne želim da pričam na ovu temu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading