BOJANA RISTIVOJEVIĆ BEZ ŠMINKE: Voditeljka pokazala pravo lice, svi su ostali u ŠOKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.02.2022

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Bojana Ristivojević pokazala je svima kako izgleda bez šminke!

BOJANA RISTIVOJEVIĆ BEZ ŠMINKE: Voditeljka pokazala pravo lice, svi su ostali u ŠOKU! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Jedna od zapaženijih voditeljki svakako da je Bojana Ristivojević, čiji napredak ste pratili kroz medije. Nakon televizije Hepi, gde je bila voditeljka na više projekata, ona je odlučila da se preseli u jato Prve, gde je dobila svoju emisiju u okviru jutarnjeg programa. Bojana se nedavno vratila na male ekrane nakon pauze zbog trudnoće, a definitivno da joj je odmor prijao, kao i vreme koje je provela sa bebom. 

 

 

No, uvek se pričalo o tome da poznate voditeljke ne smeju da izađu u javnost bez šminke, pa onda beže od paparaca. Međutim, to nije slučaj kod Ristivojevićeve, ona je nedavno na svom Instagramu objavila stori na kom je pokazala kako izgleda bez šminke. Komentari su se usijali, jer su svi oduševljeni koliko se voditeljka prolepšala od kada je postala mama. 

 

 

Bojana je na Instagramu objavila stori iz kola, dok je bila u putu, nosila je velike naočare, ali su njeni pratioci imali priliku da vide kako izgleda potpuno bez šminke. 

Republika

Foto: instagram.com

Bojana Ristivojević bez šminke

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading