ĆERKU JOJ UBIO MANEKEN IZ PIŠTOLJA, A OVO JE ONA: Ovako izgleda majka Ksenije Pajčin, sličnost sa pevačicom je neverovatna! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.02.2022

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se fotografija Ksenije Pajčin sa majkom Ljubicom, njihova sličnost šokirala je sve.

ĆERKU JOJ UBIO MANEKEN IZ PIŠTOLJA, A OVO JE ONA: Ovako izgleda majka Ksenije Pajčin, sličnost sa pevačicom je neverovatna! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Ekstravagantna i harizmatična pevačica Ksenija Pajčin nastradala je tragično 2010. godine kada ju je tadašnji dečko Filip Kapisoda upucao iz vatrenog oružja. Kobni hitan usmrtio je mladu pevačicu, a on je potom oduzeo i sebi život. Dosta se spekulisalo o razlogu zbog kog je Kapisoda izvršio ovo monstruozno delo, pa se navodilo da je u pitanju nekontrolisana ljubomora koju je imao u sebi. 

 

 

Majka Pajčinove i dalje se ne miri sa istinom da više nema njene ćerke. Ljubica redovno odlazi na Ksenijin grob na Novom groblju, a sada je isplivala fotografija iz mlađih dana na kojoj je pozirala sa ćerkom. 

 

 

Profil koji se bavi likom i delom Ksenije Pajčin objavio je fotografiju na kojoj su Ljubica i njena ćerka pozirale, a komentari su se usijali. Svi su ostali u šoku da su Ksenija i Ljubica izgledale identično. Sličnost majke i ćerke je neverovatna, što možete videti u nastavku teksta na fotogorafiji. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading