NIJE SAMO GOL: Stanojević OVIM REČIMA o Milovanoviću bacio Grobare u TRANS!

Autor:

Sport

09.12.2021

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Aleksandar Stanojević istakao je da je ponosan na svoje izabranike nakon što su izborili plasman u nokaut fazu Lige konferencija.

NIJE SAMO GOL: Stanojević OVIM REČIMA o Milovanoviću bacio Grobare u TRANS!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Crno-beli su remijem u Humskoj sa Anortozisem prošli dalje, a šef struke viceprvaka Srbije zadovoljan je trudom i zalaganjem svojih fudbalera.

- Prezadovoljan sam igračima, ponosan sam na njih. Sve su izdržali, težak teren, pritisak, najvažnije je proleće u Evropi - rekao je Stanojević neposredno posle meča, pa je potom pohvalio strelca jedinog gola za domaćina, talentovanog napadača Marka Milovanovića.

- Nije samo postignut gol, danas je bio izvanredan, nosio je našu igru.

STanojević je protiv Kiprana proslavio jubilej, 31. evropsku utakmicu na klupi Partizana, ali ne mari previše za tu činjenicu.

- Ne razmišljam o tim stvarima. Ponosan sam na momke zbog sjajne polusezone, prvi smo na tabeli, evropsko proleće, fenomenalno! - zaključio je STanojević.

Podsetimo, crno-beli će nastupiti u 1/16 finala novoformiranog evropskog takmičenja, a rivala će dobiti na žrebu, koji je zakazan za ponedeljak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading