STANOJEVĆ MORA DA KOMBINUJE: Na Anortozis u NAJJAČEM mogućem sastavu!

Autor:

Sport

09.12.2021

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski Partizan večeras od 18.45 igra dolučujući meč protiv Anortozisa u okviru šestog kola Lige konferencija. Crno-belima je dovoljan i bod za prolaz o "evropsko proleće" ali je trener Aleksandar Stanojević istakao da će ići na pobedu i sva tri boda.

STANOJEVĆ MORA DA KOMBINUJE: Na Anortozis u NAJJAČEM mogućem sastavu!

Foto: Starsport

Crno-beli bi plasmanom u prolećnu nokaut fazu dodatno podigli klupski rejting ali i zaradili 1.125.000 evra bonusa, motiva za trijumf, dakle, ima dovoljno.

Trener Stanojević je pred ovaj meč govorio i o aktuelnim kadrvoskim problemima, koji "Parnom valjku" mogu biti "kamen spoticanja".

Najviše problema ima u veznom redu, s obzirom da su van stroja kapiten Lazar Marković i Bibras Natho, a dodatni peh je situacija oko Danila Pantića, koji još od revanša sa Sočijem muči muku sa primicačem te sigurno neće nastupiti na večerašnjem meču.

Foto: Starsport

 

Nastup  Aleksandra Šćekića je takođe pod velikim znakom pitanja, prema tome, Stanojević če izvesti na teren najjači tim koji u ovom trenutku ima na raspolaganju...

U defanzivi će dejstvovati proverene snage. Na gol će daroviti Aleksandar Popovića, dok će desni bok pokrivati iskusni Aleksandar Miljković koji će dobiti prednost u odnosu na Marka Živković, Slobodan Urošević viđen na levoj strani. Igor Vujačić i Siniša Saničanin biće tandem centralnih defanzivaca.

Dodatne komplikacije u veznom redu prouzrokovale su povrede, stoga će Saša Zdjelar i Miloš Jojić biti spred odbrambene linije, dok će po krilima dejstvovati, pojačanje Kvinsi Menig desno, i mladi Nemanja Jović levo.

Ulogu organizatora igre u večerašnjem duelu preuzeće Lazar Pavlović, dok će, kao i obično, za golove biti zadužen Rikardo Gomeš.

FK Partizana (projektovani sastav): Popović – Miljković, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jojić – Menig, Pavlović, Jović, Rikardo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (0)

Loading