SVE ILI NIŠTA: Partizanu ŽIVOT zavisi od Kiprana!

Autor:

Sport

09.12.2021

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana dočekaće večeras (18.45, RTS 1, Arena sport 1 P) Anortozis u poslednjem šestom kolu B grupe Lige konferencija, a pored takmičarskog, za klub iz Humske, na talonu je i finansijski aspekt jer mu je potreban novac od nagrada za mirniji život u narednom periodu.

SVE ILI NIŠTA: Partizanu ŽIVOT zavisi od Kiprana!

Foto: Starsport

Crno-bele i remi vodi u šesnaestinu finala, ali trijumf u grupnoj fazi nosi 500.000 evra, a kada se na njega dodaju bonus za drugo mesto u grupi (325.000 evra) i bonus za plasman u nokaut fazu (300.000) evra, jasno je da će izabranici igrati za evroproleće, ali i dodatnih 1.125.000 evra.

Svestan toga je i strateg "parnog valjka", koji je apostrofirao značaj meča iz "hiljadu razloga".

- U fudbalu je uvek naredna utakmica najvažnija, ali ovu možemo zaista da okarakterišemo kao najvažniju jer direktno odlučuje o poretku i vodi nas u proleće. Svi znamo šta ova utakmica nosi i koliki je njen značaj, bitna je za sve nas iz hiljadu razloga. Anortozis igra promenljivo, nepredvidiv je, može da iznenadi na brojne načine. Ipak, spremni smo na sve - poručio je Stanojević.

Republika

Foto: Starsport

Kalkulacija, barem kada sudija da znak za početak meča, iz ugla Partizana neće biti.

- O tome da je bod dovoljan razmišljaćemo u 85. minutu. Dotad, idemo na pobedu. Razmišljamo o svemu, o igri na više načina. Moramo nešto da rizikujemo. Rival igra rasterećeno u gostima. U situaciji je da, takođe, odlučuje o svojoj sudbini i siguran sam da će u nekom momentu napasti. Videćemo da li će u prvih 15 minuta ili u nastavku. Igramo pred svojim navijačima i probaćemo da učinimo sve da bismo prošli. Imamo i plan B ukoliko bude neophodan rezultat - izjavio je trener Partizana.

Anortozis će u Humskoj imati podršku od oko 800 navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading