NE ŽELI DA PRODUŽI UGOVOR? Hoće li Stanojević ostati u Partizanu?

Autor:

Sport

09.12.2021

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Aleksandar Stanojević i u svom drugom mandatu u Humskoj dokazao je posvećenost crno-belim bojama, ali uprkos tome postoji mogućnost da, najkasnije na leto, napusti crno-bele.

NE ŽELI DA PRODUŽI UGOVOR? Hoće li Stanojević ostati u Partizanu?

Foto: Starsport

Naime, Stanojevićev ugovor sa Partizanom ističe u junu, a "Grobare" su zabrinule reči generalnog direktora "Parnog valjka" Miloša Vazure na tu temu.

- Trener ima ugovor do juna. Pričamo, naravno, sa njim. Sezona je u toku, ali on ne želi da se priča o tome. Razgovraćemo kad dođe vreme za to. Imamo odličnu saradnju sa Stanojevićem i stvarno je jedan čovek koji je potpuno posvećen fudbalu, potpuno posvećen Partizanu. Budi se i leže sa Partizanom u mislima i mnogo smo zadovoljni njegovim radom. Očekujemo razgovore oko budućnosti i svega - rekao je Vazura za "Meridian".

Republika

Foto: Starsport

"Slede sudbonosni pregovori" - Miloš Vazura

Podsetimo, Stanojević se u Humsku vratio prošlog septembra, kada je parafirao dvogodišnju vernost crno-belima, a da li će saradnja potrajati i sledeće takmičarske godine, ostaje nam da sačekamo i vidimo...

U četvrtak od 18:45 časova na programu je "meč jeseni" na popularnom JNA koji možete pratiti UŽIVO na našem portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Penzioner

09.12.2021 18:24

Dzukac tvrdi pazar !!!