VIDEĆETE ŠTA SU PRAVI ULTRASI! Navijači Anartozisa poslali SNAŽNU PORUKU Grobarima!

Autor:

Sport

09.12.2021

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski predstavnik u Ligi konferencija, beogradski Partizan, u poslednjem kolu grupne faze dočekuje kiparski Anartozis. Crno-belima je dovoljan i bod za prolaz u nokaut fazu ovog novoformiranog takmičenja, a kako stvari stoje o tome ne razmišljaju ni u taboru "Parnog valjka" ali ni u kiparskom timu.

VIDEĆETE ŠTA SU PRAVI ULTRASI! Navijači Anartozisa poslali SNAŽNU PORUKU Grobarima!

Foto: ST/D. KADIĆ

Da će atmosfera biti vatrena u Humskoj govori i podatak da je u Beograd stiglo oko hiljadu navijača sa Kipra. 

Ono što jeste problem je da je UEFA predvidela samo 700. mesta za navijače Anortozisa, kojih po svemu sudeći ima mnogo više.

Jutro smo takođe pisali o njihom okupljanju u Beogradu i planu koji je srpska policija sprečila, a sada je Republika.rs došla i do novog plana.

Naime, navijači kiparskog kluba će se u popodnevnim časovima okupiti na stadionu OFK Beograda, koji je inače bratski klub, odakle će svi navijači autobusima biti sprovedeni do Humske. 

- Napravićemo spektakl u Humskoj, ovo nam je jedno od najbrojnijih gostovanja. Videćete šta su pravi ultrasi - rekao je Kristofer za naš portal.

Republika

Foto: Republika

 

- Sa Srbima neće problema, mi smo braća, ali mi ne volimo Olimpijakos - dodao je on, aludirajući na večerašnji meč Crvene zvezde i Olimpijakosa u košarci, u okviru Evrolige. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

 

Jedan od osnivača "Maxtech", Džordž, najjače navijačke grupe Anortozisa, istakao je da su Srbi bratski narod.

- Uvek cemo klicati Srbiji i Kosovu, vi ste naša braća. 1993. moji drugovi su išli da - ratuju za Srbiju. Ja sam bio previše mlad. Bilo im je plaćeno da idu u rat. Otišlo ih je oko 20, 30...

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

 

Takođe, pošto je veliki broj njih kupio karte i za druge tribine, posle sastanka UEFA i klubova, odlučeno je da Partizan proverava dokumenta svim navijačima koji budu ulazili na stadion, kao i da ne pusti vlasnike kiparskih dokumenata na tribine koje nisu namenjene gostujućim navijačima.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

 

Meč Partizan - Anortozis na programu je od 18.45. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

 

 

Komentari (0)

Loading