KIPRANI ZAGRMELI U BEOGRADU! Navijači Anortozisa spremali HAOS, srpska POLICIJA odmah reagovala (VIDEO)

Autor:

Sport

09.12.2021

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan večeras igra odlučujuću utakmicu šestog kola Lige konferencija posle koje ćemo znati da li crno-beli dočekuju "evropsko proleće" u ovom takmičenju. Protivnik je kiparski Anortozis, a da crno-belima neće biti lako ni na svom stadioni svedoči podatak da su navijači protivničkog kluba u velikom broju stigli u Beograd.

KIPRANI ZAGRMELI U BEOGRADU! Navijači Anortozisa spremali HAOS, srpska POLICIJA odmah reagovala (VIDEO)

Foto: YoutubePrintscreen

Navijači Anortozisa u Beogradu

Naime, navijači kiparskog kluba, kome je u ovom meču neophodna pobeda, dobili su 700 karata, a kako prenosi "Telegraf, Kiprani pokušavaju da nabave dodatne karte, jer će im podršku pržiti i navijači OFK Beograda, kao i Dinama iz Moskve, sa kojima su u bratskim odnosima.

Navijačka grupa "Maxhtec" je već stigla u Beograd, dobro su raspoloženi i njihova pesma se već čuje na ulicama Beograda. Oni su se, naime, grupisali u Ruzveltovoj ulici, u blizini Vukovog spomenika, gde su uz bubnjeve pevali svom klubu.

Takođe su želeli da imaju i korteo kroz Beograd, ali im je policija zabranila da na taj način dođu do stadiona pošto se u Beogradu, u hali "Aleksandar Nikolić" u isto vreme igra i meč Evrolige između Crvene zvezde i grčkog Olimpijakosa od 19 časova.

Iz tog razloga navijači Anortozisa će na stadion ići organizovano, autobusima.

Takođe, pošto je veliki broj njih kupio karte i za druge tribine, posle sastanka UEFA i klubova, odlučeno je da Partizan proverava dokumenta svim navijačima koji budu ulazili na stadion, kao i da ne pusti vlasnike kiparskih dokumenata na tribine koje nisu namenjene gostujućim navijačima.

Podsetimo se, iako je crno-belima potreban i bod za prolazak u narednu rundu, pobeda bi na ovom meču donela mnoge benefite ekipi iz Humske ali i srpskom fudbalu u borbi za direktno mesto u Ligi šampiona.

Meč Partizan - Anortozis na programu je od 18.45. A meč UŽIVO možete pratiti na portalu Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading