PARTIZAN OBEZBEDIO EVROPSKO PROLEĆE: Crno-beli PREŽIVELI Anortozis za plasman u nokaut fazu Lige konferencija! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.12.2021

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana remizirali su sa Anortozisem rezultatom 1:1 (1:1) u 6. kolu grupe B Lige konferencija. Sa ovim bodom, crno-beli su uspeli da obezbede nokaut fazu novoformiranog evropskog takmičenja, a iz grupe B dalje ide i Gent, kao prvoplasirani tim!

PARTIZAN OBEZBEDIO EVROPSKO PROLEĆE: Crno-beli PREŽIVELI Anortozis za plasman u nokaut fazu Lige konferencija! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Vodeći pogodak za "Parni valjak" postigao je perspektivni Milovanović u 20. minutu, a poravnao je Hristodulopulos iz penala u 33, nakon što je najstrožu kaznu skrivio golman Aleksandar Popović.

Ipak, do kraja meča izabranici Aleksandra Stanojevića zadržali su nerešen rezultat, koji im je bio dovoljan za prolaz u 1/16 finala.

Žreb je na programu u ponedeljak, a Partizanov protivnik biće neko od trećeplasiranih timova iz grupne faze Lige Evrope.

Tok meča iz Humske mogli ste da pratite uživo na našem portalu.

Partizan - Anortozis 1:1 (1:1) /Milovanović 20 - Hristodulopulos p. 33/

 

Kraj meča - 1:1!

90+5. minut - "Požuteo" je i Aleksandar Popović.

90+4. minut - Velika sreća za Partizan! Neko od Kiprana je uputio šut, lopta je zakačila Vardu, ali je završila pokraj gola domaćih!

90. minut - Igraće se još pet minuta sudijske nadoknade.

88. minut - Još dve imene u domaćem timu. Uroševića menja Živković, a Jojića Miletić.

87. minut - Saničanin je pokušao da iskoristi smušenost gostujuće odbrane, ali je šutirao izuzetno neprecizno. Potom je šutirao i Lutovac već u narednom napadu, bez promene rezultata.

86. minut - Hušbauer je oprobao udarac, nova odbrana golmana aktuelnog viceprvaka Srbije.

81. minut - Hačarava je pokušao nakon kornera, bez opasnosti za Popovića.

79. minut - Korea je zamenio povređenog Antonijadesa.

76. minut - Ponovo je Partizan izveo obećavajući napad, ali je kapiten Anortozisa sprečio udarac ka golu gostiju. Opao je ritam meča, igra se ulgavnom između dva kaznena prostora.

71. minut - Kecbaja ponovo menja, Kristofi umesto Deletića.

68. minut - Polovina igre u drugih 45 minuta, na semaforu je još uvek aktivan rezultat iz prvog poluvremena... Hačarava je, u međuvremenu, zamenio strelca jedinog gola Ostrvljana - Hristodulopulosa.

65. minut - Žuti karton dobio je Aleksandar Šćekić.

62. minut - Stanojević je izvršio dvostruku izmenu. U igru su ušli Holender i Lutovac, izašli su Menig i Jović.

61. minut - Propao je obećavajući kontranapad crno-belih. Jović je uposlio Jojića, koji je katastrofalno primio lotu, pa nije uspeo ni da šutira ka golu Anortozisa.

55. minut - Ponovo su pretili Kiprani, stvorila se gužva pred golom domaćih, ali je usledio mlak udarac, koji je Aleksandar Popović lako odbranio.

49. minut - Rezervista Popović pokušao je da ugrozi "prezimenjaka" na golu crno-belih, ali je lopta završila par metara pokraj leve stative.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Obojica trenera odlučila su da naprave po izmenu. U redovima Partizana Šćekić je zamenio Pavlovića, dok je kod gostiju Popović zamenio Joanua.

Kraj prvog poluvremena, 1:1 u Humskoj!

45+1. minut - Dve sjajne odbrane Cura, veliku priliku je imao Urošević, ali je njegov udarac desnom nogom odbranjen!

45. minut - Gruzijski sudija je signalizirao da će se igrati jedan minut nadoknade vremena.

44. minut - Saničanin je odličnim klizećim startom sprečio rivala da se nađe u stopostotnoj šansi!

40. minut - Ulazimo u sam finiš prvog dela igre, po gol na obe strane, Partizan bliži evropskom proleću, uprkos velikom kiksu "jedinice" crno-belih.

33. minut - GOOOOL! Hristodulopulos je precizan sa bele tačke - 1:1!

32. minut - Dosuđen je penal za Anortozis! Popović je promašio loptu, pokupio Deletića, velika prilika za kiparski tim.

30. minut - Pola časa igre u Beogradu, za sada sve ide po planu trenera Partizana Aleksandra Stanojevića.

25. minut - Lazar Pavlović je šutirao u okvir gola, ali nedovoljno snažno i precizno, pa je golman Anortozisa Cur lako ukrotio loptu.

20. minut - GOOOOL! Marko Milovanović doveo je crno-bele u vođstvo! Perfektan centaršut uputio je Jojić, mladi centarfor je zahvatio loptu glavom, pa je rutinski zatresao mrežu gostiju - 1:0!

15. minut - Urošević je izgubio korak, lopta je stigla do Deletića, koji je topovski šutirao, ali je Popović maestralnom paradom sprečio vođstvo Anortozisa!

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča Partizan - Anortozis

9. minut - Propala je prva prilika za Partizan. Jović je ubacio loptu sa levog boka, ona je stigla do Milovanovića, ali ju je mladi centarfor slabo zahvatio, pa je ona otišla paralelno sa golom Kiprana...

5. minut - Još uvek traje početno ispitivanje snaga u Humskoj, bez prilika na obe strane.

1. minut - Počela je utakmica.

Počinje meč u Humskoj

Crno-beli su doživeli neprijatno iznenađenje u Talinu, gde ih je savladala Flora sa minimalnih 1:0, Kiprani su savladali Gent, čime su se u potpunosti vratili u trku za prolaz u nokaut fazu.

U protokolu domaćih neće biti Rikarda Gomeša koji je osetio vrtoglavicu i slabost, a u narednim danima biće podvrgnut detaljnijim pregledima. Njega će u špicu napada zameniti talentovani Marko Milovanović, koji je na poslednje dve utakmice bio strelac, a oba gola dao je glavom.

Aktuelnom vicešampionu Srbije je za plasman u 1/16 finala novoformiranog evropskog takmičenja dovoljan i bod, a podsetimo da je Partizan prvi susret u Nikoziji rešio u svoju korist sa rutinskih 2:0.

U drugom meču grupe, Belgijanci dočekuju Floru, a dešavanja iz Humske možete pratiti uživo na našem portalu.

Partizan: Popović - Miljković, Vujačić, Saničanin Urođević - Jojić, Zdjelar - Pavlović, Jović, Menig - Milovanović

Anortozis: Cur – Hambartsumjan, Arađuri, Antonijades, Anderson – Artimatas, Joanu, Hušbauer – Deletić, Hristodulopulos, Varda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading