ŽENE BELIVUKA I MILJKOVIĆA PUŠTENE NAKON SASLUŠANJA: Sve četiri osumnjičene će se braniti sa slobode

Autor:

Hronika

09.12.2021

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završeno je saslušanje žene i tašte Veljka Belivuka, kao i žene Marka Miljkovića, saznaje Republika.

ŽENE BELIVUKA I MILJKOVIĆA PUŠTENE NAKON SASLUŠANJA: Sve četiri osumnjičene će se braniti sa slobode

Foto: TV Pink/printscreen

Tužilac je doneo rešenje kojim je ukinuto zadržavanje za sve četiri osobe, i one će se u daljem toku postupka braniti sa slobode. Istovremeno, tužilac je doneo naredbu o sprovođenju istrage u odnosu na sva lica.

Advokat Dejan Lazarević izašao je iz TOK i sačekao sa četvoricom momaka žene Marka Miljkovića i Veljka Belivuka koja je izašla plačući.

Republika

Foto: Republika

Tašta Veljka Belivuka izašla iz TOK

Nešto kasnije, iz tužičaštva je izašla i Belivukova tašta.

 

 

I žena Filipa Ivanovskog, takođe je napustila tužilaštvo.

 

Podsetimo, rano jutros, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, u saradnji sa SBPOK, uhapšene su supruga i tašta Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, žena Marka Miljkovića i vanbračna supruga Filipa Ivanovskog zbog pranja novca za njihovu kriminalnu grupu.

Slobode su lišene Bojana Belivuk, Tanja Miljković, Snežana Đorđević i Marija Milutinov zbog postojanja osnovane sumnje da su izvrsile krivično delo pranje novca u produženom trajanju, rečeno je za Blic u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Protiv klana Veljka Belivuka i Marka Milkovića podignuta je optužnica za pet surovih ubistva, a čeka da bude proširena za još najmanje jedno u Srbiji, dok se u Crnoj Gori vodi postupa protiv njih zbog dve likvidacije i jedne otmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading