SRBIJA REŠILA GORUĆI PROBLEM: Piksi spremio DŽOKERA za Ronalda!

Autor:

Sport

13.11.2021

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić izjavio je da dobro poznaje napadača Portugala Kristijana Ronalda, kao i da ima recept kako da ga zaustavi.

Republika

Foto: Starsport

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

On je jedan od najboljih igrača na svetu. Imam iskustvo igranja protiv njega pošto je dve sezone nastupao za Juventus, tako da će nam to olakšati situaciju. Znam kako da igram protiv njega i verujem da će nam to mnogo pomoć - rekao je "SMS", pa dodao:

Republika

Foto: Starsport

Milinković-Savić izneo očekivanja pred Portugal

- Kao i svi, mislim da je Portugalija jedna od najboljih reprezentacija na svetu. Nema potrebe da pričam o njima, jer je sve prilično jasno. Isto tako, znam šta možemo da uradimo u Lisabonu. Mislim da imamo bolji tim nego onaj koji je igrao na prošlom Svetskom prvenstvu, tako da svi znaju da ćemo ići na pobedu. Znamo šta je potrebno i nestrpljivo čekamo utakmicu.

Vezista Lacija je uporedio "Orlove" pod dirigentskom palicom Slavoljuba Muslina i Dragana Stojkovića Piksija.

Bio sam baš mlad kada sam igrao svoje prvo Svetsko prvenstvo. Sada sam nekoliko godina stariji i mislim da je ovaj tim bolji od onog koji je igrao na prošlom Mundijalu. Verujem da ćemo se ponovo kvalifikovati, kao i 2018, jer imamo bolji tim nego tada - jasan je Sergej Milinković-Savić.

Podsetimo, Srbija gostuje Portugalu u nedelju od 20:45 na stadionu "Luž", a sa tri boda naša selekcija bi obezbedila direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading