UDARA ISPOD POJASA: Selektor Portugala ŽESTOKO potcenio Srbiju, Lisabon se TRESE od ovih reči!

Autor:

Sport

13.11.2021

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Portugala Fernando Santoš obratio se medijima pred duel sa Srbijom u odlučujućem meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Republika

Foto: Starsport

Fernando Santoš

Santoš je uveren u trijumf njegove ekipe, o čemu svedoče sledeće reči:

Portugal će se sutra kvalifikovati i igraće na Svetskom prvenstvu - rekao je selektor Portugala i na taj način žestoko potcenio Srbiju.

Govorio je i o kvalitetima reprezentacije Srbije.

- Očekujem od reprezentacije Srbije ono što sam očekivao i na prethodnim utakmicama. Ne očekujem drugačiji stav. Ovo nam je šesta međusobna utakmica od 2015. godine. Uvek razmišljaju o pobedi, traže situaciju za gol. U poslednje vreme igraju sa tri štopera. Imaju kvalitetne igrače, vole da imaju loptu u nogama. Ne menjaju stav nikada. Neće igrati sigurno na nerešeno. Oba tima će pokušati da pobede, to je igra - rekao je iskusni stručnjak i dodao:

- Srbija ima reprezentativce koji vole da igraju, spremne da kreiraju igru. Najpre da vidimo u kojem stanju je njihova odbrana, možda je to jedina razlika u pripremi nedeljne utakmce u Lisabonu. Odlično se poznajemo, skoro jednom godišnje igramo sa Srbijom. I u ovom slučaju spreman sam da ustvrdim – radi se o dva tima velikog kapaciteta. Uprkos svemu, uveren sam u našu pobedu.

Utakmica Portugal Srbija igra se na lisabonskom stadionu La Luž u nedelju sa početkom od 20:45.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mickey

13.11.2021 14:45

Zašto potcenio, veruje u pobedu kao i mi što verujemo u uspeh naše repke!!!!