MANITE SE RONALDA, GLEDAJTE SEBE: Važna poruka MILJENIKA NACIJE pred meč sa Portugalom!

Autor:

Sport

13.11.2021

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selekcija Srbije mora do pobede na gostovanju Portugalu u Lisabonu kako bi direktno otišla na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Krasić i Nemanja Vidić

O predstojećem odlučujućem duelu, igri Srbije i šansama govorio je nekadašnji reprezentativac Miloš Krasić.

- Smatram da smo cele kvalifikacije dobro odigrali. Dolaskom Piksija krenula je prava igra, napravljena je sjajna atmosfera i mislim da je upravo on zaslužan za sve dobre stvari i odličnu selekciju. Momci su pokazali kvalitet, želju za dresom sa nacionalnim grbom. Bore se za svaku loptu, pokazali su da imaju samopouzdanja, kvalitet. Jednom rečju, oduševili su me. Zaista sam prezadovoljan kako je sve funkcionisalo u kvalifikacijama a znam da je to video i naš narod - kazao je Krasić za "Večernje novosti".

Foto: Tanjug/AP

Miloš Krasić

Bivši fudbaler Juventusa istakao je koje su šanse "orlova" protiv favorita.

- Ronaldo i ekipa će na svom terenu krenuti ofanzivno, da što pre daju gol. Oni tako igraju, ali ja verujem u našu odbranu. Ronaldo će imati dodatni motiv posle svega šta se dešavalo u Beogradu, znamo dobro koliko je opasan. Međutim, smatram da ne bi trebalo da se opsedamo bilo kojim igračem rivala, već da gledamo sebe, da nastupimo agresivno sa željom i elanom. Imamo i mi naše vrline, vrhunske igrače i kvalitet da napravimo podvig - zaključio je Krasić.

Meč Portugal - Srbija na programu je u nedelju (14.11) od 20.45. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading