NOVAK JE SUPERČOVEK: I najveći Đokovićev kritičar PROMENIO PLOČU!

Autor:

Sport

13.11.2021

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada redovni kritičar Novaka Đokovića, a sada jedan od njegovih navijača. Čuveni Mats Vilander je tokom ove godine u potpunosti smanjio svoje kritike prema srpskom tenisru, jer, budimo realni, nije mogao niti da ih nađe.

 

Republika

Foto: Tanjug/AP/profimedia

Mats Vilander i Novak Đoković

Vilander je takođe istakao da nije očekivao ovakav povratak Đokovića nakon poraza u Njujorku i osvajanje mastersa u Parizu.

Podsetomo se, Novak je u finalu US Opena izgubio od Danila Medvedea 3:0, ali to nije uticalo na njegovo samopouzdanje. 

- Mislio sam da Novak neće biti isti igrač posle US opena. Ima 34 godine. I izgubio je finale na ovakav način. To bi uništilo moje samopouzdanje. I samopouzdanje Džona Mekinroa, i Bjerna Borga. To bi slomilo mnoge igrače, ali ne i Novaka. On je stvarno superčovek - rekao je Vilander, pa dodao:

- U dvorani je bez sumnje najbolji igrač svih vremena. Vratio se i igra odlično. Njegov cilj je da bude najbolji igrač na svetu na kraju ove godine, na kraju sledeće godine i na kraju svake godine tokom koje bude igrao. Želi da bude bolji u poređenju sa Roderžom, Rafom, Lejverom, Borgom… Poslao je poruku drugima da je još tu, da je još kralj, da želi da bude najbolji svih vremena, da nije završio - zaključio je Mats Vilander. 

Đoković je trenutno na završnom turniru u Torinu gde je u "zelenoj grupi" sa Cicipasom, Rubljovim i Rudom. Prvi meč će odigrati u ponedeljak od 14. časova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading