DA LI ĆE GA STOJKOVIĆ POSLUŠATI? Partizanovac ima REŠENJE za Portugalce!

Autor:

Sport

13.11.2021

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta je bilo, bilo je, sve dosad odigrano se briše! Postoji samo sutra, kada će fudbaleri Srbije na stadionu Luž u Lisabonu udariti na moćni Portugal u poslednjoj i ključnoj utakmici za plasman na Svetsko prvenstvo (20.45, Nova S).

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković

Izbora za ekipu Dragana Stojkovića nema, samo pobeda vodi "orlove" u Katar, a kako konačno doći do nje, posle tri remija i četiri poraza u međusobnom skoru, za čitaoce Srpskog telegrafa iz stručnog ugla otkriva trenerski vuk Vladimir Vermezović. Nekadašnji strateg Partizana smatra da je vreme da naš nacionalni tim konačno baci na kolena "navigatore", i to iz osmog pokušaja.

IGRAMO NA INAT

- Na muci se poznaju junaci, a kako Srbija nema prostora za kalkulacije, verujem da će selektor Stojković narediti ofanzivu, posebno u drugom poluvremenu. Po teoriji velikih brojeva, moramo da nekad dobijemo i taj Portugal, pa zašto se to ne bi desilo sutra. Vreme je da proradi srpski inat - započinje popularni Verzmez i naglašava da naši vezisti moraju da se posebno čuvaju asova iz Mančester junajteda.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Vladimir Vermezović

- Bruno Fernandeš je mozak Portugala i njega naši moraju da "uhapse", da mu ne daju da diše i hrani loptama napadače, pre svih Kristijana Ronalda. Svi znaju kakva je on zver sa punih 36 godina, ali očekujem zonsku odbranu, gde će povremeno biti preuzimanja udvajanja na njemu. Ipak, ne može Ronaldo sve sam. Tanki smo na desnom boku, pa savetujem igru s četvoricom u defanzivnoj liniji umesto s trojicom štopera.

NAĆI IM RUPU

Vermezović smatra da su prekidi šansa "orlova" na stadionu Benfike.

- Ako za neki segment igre možemo da kažemo da imamo prednost, onda su to prekidi, kako u napadu, tako i u defanzivi. Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović su u top-formi, visoki su i odlični u skoku i mogu da reše meč, ali je neophodno da ih neko nahrani loptama, možda Radonjić - kaže Vermezović i ističe da ne vidi hendikep za domaće u neigranju štopera Pepea:

- Iskreno, on bi bio najslabija karika, ali menja ga odlični Ruben Dijaš. Bilo kako bilo, naći ćemo im rupu, dosad smo uvek davali makar gol Portugalcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading