PORTUGAL ILI SRBIJA? Reči Predraga Mijatovića TRESU Evropu!

Autor:

Sport

12.11.2021

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Real Madrida Predrag Mijatović ocenio je da je reprezentacija Srbije, više od Portugala, zaslužila direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Republika

Foto: Starsport

Legendarni Predrag Mijatović nalaizirao meč Portugal - Srbija

Mijatović smatra da je selektor "Orlova" Dragan Stojković Piksi kreirao sjajan ambijent oko nacionalnog tima, ali da ga čeka težak posao na Pirinejima, protiv izuzetno kvalitetnog rivala.

Konkretno, nije mi promakla ni jedna utakmica Srbije, ali i Portugala u ovosezonskim, svetskim kvalifikacijama, na osnovu njih ću i da sudim. Srbija je dosadašnjom igrom zaslužila više od domaćina predstojećeg dvoboja. Pa ipak, uloga favorita za direktan plasman na SP i dalje je u rukama Portugala, zbog svih njegovih vedeta, ko zna dokle bi nas odvelo kada bismo ih pojedinačno analizirali, zbog činjenice da mu i bod odgovora, zbog duela pred domaćom publikom, zbog… Ne bih da preteram u hvaljenju Portugalaca, zaustaviću se, vreme je za Srbiju, raduje me atmosfera, ambijent, raspoloženje u srpskoj reprezentaciji, ranije sam pomenuo i igru kao najbitniju stavku. Neko će reći da ubedljiva pobeda nad Katarom ne znači ama baš ništa, ne bih se saglasio, smatram da i ona predstavlja vetar u leđa - rekao je Mijatović za "Sportklub".

Republika

Foto: Starsport

Srbija nije bez šansi u Lisabonu - Predrag Mijatović

Podsetimo, utakmica na stadionu "Luž" zakazana je za nedelju od 20:45 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading