SJAJNA VEST ZA GROBARE IZ AFRIKE: Partizan dobio OGROMNO pojačanje za Večiti derbi!

Autor:

Sport

03.09.2021

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa beogradskog Partizana sprema se da nastavi pobednički niz u Superligi Srbije. Pred izabranicima Aleksandra Stanojevića je najveći izazov u domaćem prvenstvu do sada, a to je svakako večiti derbi protiv Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Sejduba Suma igrao za selekciju Gvineje

Brinulu su u Humskoj o stanju jednog od najboljih fudbalera, Gvinejcu Sejdubi Sumi, jer je prethodni meč, koji je odigrao u Beogradu protiv Santa Klare, morao da napusti zbog povrede u ranoj fazi utakmice. 

Ipak, iz Gvineje, tokom reprezentativne pauze, stižu dobre vesti.  Partizanov vezista se brže nego što se očekivalo oporavio od povrede mišića i, kako sad stvari stoje, trebalo bi da bude na raspolaganju stručnom štabu crno-belih za naredni, izuzetno, zahtevni ciklus utakmica.

Suma je, naime, u sredu uveče, na gostovanji Gvineji Bisao, bio rezerva za selekciju Gvineje, a sedam minuta pre kraja je ušao na teren zamenivši asa Olimpijakosa, Mohameda Kamaru,

Već za tri dana Gvineja dočekuje Maroko, očekuje se da selektor Didije Siks i na tom susetu ukaže šansu 30-godišnjem ofanzivcu, što može samo da raduje navijače Parnog valjka.

Ukoliko se ispostavi da je spreman, Suma bi se u Beograd vratio spreman da konkuriše za sastav već na gostovanju u Kragujevcu narednog vikenda, a one tamo sedmice na programu su prvo kolo grupne faze Lige konferencije u kojem crno-bele očekuje susret sa Anortozisom na Kipru i pomenuti, 165. večiti derbi u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading