POSAVETOVAO SE I SA ZVEZDINIM POJAČANJEM: Menig presrećan zbog dolaska u Humsku (VIDEO)

Autor:

Sport

02.09.2021

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski Partizan je danas i zvanično predstavio novo pojačanje. U pitanju je holandski fudbaler Kvinsi Menig.

Republika

Foto: FK Partizan

Mening nije krio zadovoljstvo zbog potpisa za Partizan

Brzonogi napadač na konferenciji za medije nije krio zadovoljstvo što je pojačao crno-bele, a zanimljivo je i to što je zadužio dres sa brojem devet.

- Presrećan sam što sam ovde posle pregovora od mesec dana. Spreman sam da nastavim svoj uspon. Ovo je nova avantura za mene. Bio sam dve godine u Tventeu. Tamo je bio izuzetno težak period za mene. U Partizanu je novi početak. Spreman sam da dam 100 odsto od mene - izjavio je Kvinsi.

 

 

Mening je otrkio da se video sa velikim pojalanjem Crvene zvezde Rišairom Živkovićem.

- Znam da je ovo veliki klub i da ih ima dva u Beogradu, a da je taj drugi u krugu od kilometar. Nekoliko holandskih igrača je bilo ovde, a pričao sam sa Rišairom Živkovićem koji je pre dva dana došao u Zvezdu. Bili smo u istom hotelu. Znam za sve pobede Partizana od početka sezone, da je prošao u grupnu fazu. Imamo grupu koju možemo da prođemo i mislim da možemo da ostvarimo ciljeve - rekao je Menig.

Foto: FK Partizan

Menig i Ivica Iliev

Holanđanin je takođe istakao da ponuda iz Humske nije bila jedina:

- Imao sam nekoliko opcija i ponuda, ali Partizan mi je dao ono što sam tražio. Verujem da ću ovde moći najviše da napredujem - zaključio je Kvinsi Menig. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading