OVO ĐOKOVIĆ NIKAKO NE ŽELI DA ČUJE: US open PRED OTKAZIVANJEM! Pojavio se TORNADO, IMA I MRTVIH!

Autor:

Sport

02.09.2021

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko nevreme u ovim trenucima pogađa Njujork te su zbog toga organizatori gren slem turnira US open primorani da odlože početak planiranih mečeva drugog kola.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Organizatori pomeraju satnicu mečeva

Po našem vremenu, prvi dueli je trebalo da počnu u 17 časova, ali oni neće krenuti pre 18.

Uragan Ida pogodio je u sredu Njujork i napravio haos. Pala je ogromna količina kiše, a pojavio se i tornado.

U Njujorku je umrlo osam osoba. Nešto pre ponoći po lokalnom vremenu, gradonačelnik Bil de Blazio je proglasio vanredno stanje.

Kako javljaju tamošnji mediji, situacija u gradu se polako normalizuje, ali nije poznato kada će da krenu teniski mečevi.

Po rasporedu, od 1 sat iza ponoći, po našem vremenu, srpski teniser Novak Đoković u drugim kolu igra protiv Talona Grijekspora iz Holandije, ali taj meč će verovatno početi kasnije. 

Ukoliko se nevreme nastavi ili ozbiljnije pogodi "veliku jabuku" , nije isključeno da neće doći do totalne obustave turnira, što bi najviše pogodilo Đokovića koji je največi favorit na US openu a još ima i priluku da osvoji "kalendarski slem" sa kojim bi, uz osvojenu 21. gren slem titulu nadmašio i Nadala i Federera. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading