PARTIZAN DOGOVORIO POJAČANJE: Holanđanin već sutra stiže u Beograd (VIDEO)

Autor:

Sport

31.08.2021

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je obnovio pregovore sa Holanđanima i do kraja prelaznog roka bi trebalo da zaključi transfer fudbalera Tventea - Kvinsija Meniga (25).

 
Republika

Foto: Starsport

Stanojeviću stiže važan šraf u ekipi

Kako Telegraf dalje prenosi, nakon nove runde pregovora, koja je imala i svoju pauzu od skoro mesec dana, crno-beli su ponudom uspeli da zadovolje potražnju holandskog kluba i fudbaler će, ukoliko sve bude u redu, sutra stići u Beograd na lekarske preglede i potpis trogodišnjeg ugovora, posle čega će biti prijavljen i za grupnu fazu Lige konferencija.

Podsetimo se, pred mečeve sa Sočijem, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, Menig je praktično bio dogovoren, ali se sticajem nesrećnih okolnosti Tvente u poslednji čas povukao iz pregovora i stopirao transfer fudbalera.

Razlog su bile povrede dvojice krilnih igrača iz kadra pomenutog kluba, zbog kojih Tvente nije imao rešenje, sem da u tom momentu zadrži Meniga.

Kako su se povređeni igrači oporavili, fudbaler je ponovo stavljen na transfer listu. 

Želja samog igrača nikada nije bila sporna, jer je i sam sve vreme insistirao da dođe u Partizan, smatrajući da će mu to biti dobra odskočna daska za stepenik više u karijeri.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading