AMERIKANCE SU OVAKO BRUTALNO NAMAGARČILI SAMO SRBI I RUSI! I dan-danas pokušavaju da dešifruju kako!

Autor:

Vesti

31.08.2021

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka vojska dve godine u Siriji pokušavala je da skenira i dobije pristup radarima ruskog sistema PVO S-400 Triumf, ali to joj nikako nije pošlo za rukom.

Foto: Printskrin

Amerikanci već dve godine ne uspevaju da dobiju pristup  PVO S-400 Triumf

 

Trenutno je poznato da radari ruskih S-400 rade u potpuno pasivnom režimu, a sada je stigao i odgovor zašto.

Prema rečima stručnjaka, zbog blisko lociranih sistema S-400 i S-300, američka vojska je sve ovo vreme pokušavala da primi signale iz ruskih Trijumfa, međutim, istovremeno su greškom dobili podatke iz sistema PVO S-300, koji su lansirani u aktivni režim, simulirajući rad kompleksa S-400, piše Intermagazin.

Slična situacija se primećuje na Krimu, gde su takođe američki avioni za elektronsko izviđanje pokušali da dobiju informacije o radu ruskih PVO sistema.

Stručnjaci primećuju da rad S -400 u pasivnom režimu uopšte ne znači da se ruski PVO sistemi ne stavljaju u stanje pripravnosti. U slučaju stvarnih pretnji, rad kompleksa će se odmah prebaciti u aktivni režim.

NATO i Ameri su ovako brutalno namagarčeni i tokom agresije na Srbiju 1999. godine kada su gađali makete aviona MiG-29 na batajničkom aerodromu, ili smederevce (peći prim. aut) na KiM za koje su mislili da su tenkovi, tačnije da isijava toplota iz motora tenkova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading