VELIKO SLAVLJE U HUMSKOJ: Partizan DEKLASIRAO Nišlije - Stanojević ispisao istoriju i proslavio STOTKU (VIDEO)

Autor:

Sport

29.08.2021

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa beogradskog Partizana uspešno je nastavila pobednički niz u Superligi Srbije. Izabranici Aleksandra Stanojevića slavili su večeras na svom stadionu protiv ekipe Radničkog iz Niša rezultatom 4:0.

 

 

Republika

Foto: Starsport

Peti put u ovoj sezoni Partizan slavi sa više od 3 postignuta gola 

Partizan se prilično slabo držao u prvih 20 minuta, praktično nismo videli šansu ispred gola gostiju, a vredno pomena su dva nokauta, prvo je stradao Siniša Saničanin kada ga je loptom pogodio Mićibući, a onda je i Živković na sličan način bio na zemlji. 

Rikardo Gomeš je bio taj koji je najviše pretio u prvom delu prvog poluvremena, ali su njegovi udarci završavali pored i preko gola. 

Kako se poluvreme bližilo kraju, tako je Partizan preuzimao totalnu inicijativu, prvo je u 29. minutu Natho pronašao Jojića koji je pogodio stativu, a onda je došao na red Rikardo Gomeš koji je u 37. minutu, na asistenciju Živkovića, nije pogodio mrežu, ali je lopta nakon njegovog udarca glavom prešla gol liniju, dovoljno za 1:0. 

Samo šest minuta kasnije, ponovo isti tandem, u akciji, Živković i Rikardo.

Ponovo odličan centaršut, Rikardo na mestu a golman Kahriman bez mnogo šanse. Reprezentativac Zelenortskih ostrva je tako stigao do svog 11 pogotka u dresu Partizana od početka ove sezone. 

U drugi deo meča gosti su ušli nešto otvorenije i ofanzivnije ali delovali su prilično neubedljivo na protivničkoj polovini dok su napadači crno-belih uspevali lakše da stignu do gola protivnika i mnogo više vremena držali loptu u svom posedu. 

U 63. minutu Živković je započeo akciju, uposlio Rikarda koji je bio više nego nesebičan te je asistirao Nathu koji je bez ikakvih problema poslao loptu u mrežu gostiju za 3:0.

Dok je konačan rezultat postavio mladi Nemanja Jović u 70. minutu. 

Treba napomenuti i da je ova pobeda bila 100. u nizu Aleksandra Stanojevića na klupi kluba iz Humske koji je ovom pobedom ponovo izbio na lidersku poziciju Superlige Srbije  sa 18 osvojenih poena. 

SUPERLIGA SRBIJE - 7. kolo:

Nedelja:

Napredak - Vojvodina 2:0 (1:0)

Čukarički - Crvena zvezda 1:2 (0:1)

Partizan - Radnički Niš 3:0 (2:0)

Subota: 

Novi pazar - Metalac 2:0 (0:0)

Radnik - Spartak 1:2 (0:1)

Petak: 

TSC - Mladost 2:1 (2:0)

Ponedeljak:

Proleter - Radnički Kraguejvac (17:55)

Voždovac - Kolubara (20)

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading