PARTIZANOV AS IMA JASAN CILJ: Moramo prezimiti u Evropi!

Autor:

Sport

23.08.2021

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od junaka Partizanove pobede nad Kolubarom u 6. kolu Superlige Srbije je svakako Aleksandar Lutovac postigavši prvi gol već u 11. minutu. On je za klupski sajt rekao da je ekipa motivisana za uspehe.

Republika

Foto: Starsport

Lutovac uživa noseći crno-beli dres

- Generalno, cilj nam je da u svaku utakmicu ulazimo sa istim intenzitetom i željom, bila ona u našoj ili ligi konferencija – svaka utakmica nam je jako bitna. Jasno smo zacrtali ciljeve ispred sebe i trudimo se maksimalno da ih ostvarimo. Kao sto sam već rekao više puta, trudim se da pomognem ekipi u svakom trenutku i svakom pogledu, na bilo kojoj poziciji. Zeka je izveo dobar slobodan udarac, a ja volim da ispratim svaku loptu do kraja. Drago mi je zbog gola, puno mi znači u ovom trenutku i drago mi je što ekipa nastavlja sa pobedama - istakao je fudbaler, pa dodao:

- Sve sto se trenutno dešava oko mene doživljavam jako emotivno. Ovako nešto mi je bilo potrebo jer osećam da sam fudbalski u dobrom momentu. Mislim da je Partizan velika porodica i to stvarno nije fraza! Puno mi je značila podrška svih jer i ja i moja porodica prolazimo kroz jako težak period. Zahvalan sam svima, ne samo igračima, već i ljudima iz kluba, stručnog štaba, uprave i, naravno, navijačima koji su uz mene konstantno i pružaju mi podršku. Takve stvari se ne zaboravljaju!

Lutovac je sinoč ubrzo nakon gola, morao da napusti teren, te je u 25. minutu već zamenjen. 

- Imamo puno utakmica i malo vremena za odmor. Dosta se putuje i sigurno da telo na neki način mora da pokaže umor. Nadam se da nije ništa ozbiljno, ali osetio sam grč u mišiću i bilo je najpametnije da izađem iz igre. Kako stvari sada stoje, trebalo bi da oporavak bude brz, ali znaću više posle daljih testiranja - rekao je Lutovac za klupski sajt. 

Foto: Starsport

Aleksandar Lutovac

Lutovac se nakon dužeg vremena vratio među startere i opravdao očekivanja.

- Zahvalan sam na svakom minutu provedenom na terenu i trudim se uvek da opravdam poverenje, i svojih saigrača i stručnog štaba. Prija mi veća minutaža i daću sve od sebe da uvek uzvratim poverenje šefa. Svi mi dobro znamo koja je težina grba koji nosimo na dresu - rekao je Lutovac a zatim se osvrnuo na predstojeći susret sa Santa Klarom u plej-of kvalifikacija za Ligu konferencija. 

- Sigurno je da neće biti lako, oni su specifična ekipa i biće nam teže jer imamo gol zaostataka iz prve utakmice. Takođe, mislim da su i oni svesni gde dolaze i da će ta utakmica u četvrtak biti potpuno drugačija. Sve nas raduje pun stadion i jedva čekamo da izađemo na teren pred naše navijače. Pokazali su koliki su nam vetar u leđa i siguran sam da možemo da pobedimo i nadoknadimo tu razliku. Cilj nam je još na početku bio da prezimimo u Evropi. To se ni u jednom trenutku nije promenilo - zaključio je Lutovac.

Podsetimo se, portugalski tim je u prvom meču, na svom terenu, slavio rezultatom 2:1. revanš se odigrava ovog četvrtka u Beogradu, na stadionu Partizana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading