PIKSI OTKRIO FORMULU: Evo KAKO će Srbima vratiti VERU u fudbalsku reprezentaciju!

Autor: Republika

Sport

03.09.2021

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Dragan Stojković obratio se medijima pred meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa Luksemburgom.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Srbija pod Stojkovićem beleži sjajne rezultate i upečatljivu igru, mada je potrebno još mnogo truda da bi se povratilo poverenje u reprezentaciju u javnosti:

- Moramo da ćutimo i puno radimo. Da se borimo, jer jednostavno to je formula kako se vraća vera u fudbal srpski i kako reprezentacija Srbije mora da pridobije tu ogromnu podršku koja je jako bitna. Poštujem Luksemburg, šest bodova nisu slučajnost. Sinoć smo analizirali i dugo gledali njihovu igru, ekipa koja može da napravi problem, ali od nas sve zavisi. Mi ćemo to najozbiljnije shvatiti i nemam dilemu da će igrači dati maksimum u tom momentu - kaže selektor Srbije pred meč sa Luksemburgom.

- Rekao sam da će to biti jedan od najtežih mečeva i stojim pri tome. To je poruka za moje igrače. Ovo su najteže utakmice koje su u javnosti unapred dobijene, a da biste pobedili morate da budete na vrhunskom nivou. Verujem da će biti teška utakmica ali i da ćemo prebroditi taj problem - dodaje selektor Stojković.

Najavio je i promenu formacije, ideju da se ide sa tri napadača:

- Stalno govorim da smo mi tim i da moramo da gajimo kolektivni duh, nebitno ko je na klupi ko u satrtnih 11. Igrači razumeju kako mi vidimo naš tim što me jako raduje naravno. Nebitno da li će početi ili ući u igru, važno da Srbija igra lep fudbal koji će doneti rezultat.

Piksi je fokusiran samo na svoju ekipu i da se dostojanstveno prikaže pred svojim navijačima:

- Koliko god navijača da dođe, mi ćemo to poštovati. Igraćemo za njih i borićemo se za njih.

Duel Srbije i Luksemburga igra se u subotu od 18h.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading