TO ME UOPŠTE NE ZANIMA: Piksi poslao moćnu poruku Srbiji pred mečeve odluke (VIDEO)

Autor:

Sport

02.09.2021

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi imao je samo razloga za zadovoljstvo posle pobede naše selekcije nad Katarom u prijateljskoj utakmici odigranoj u Debrecinu rezultatom 4:0

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Stojković ima razloga za zadovoljstvo

- Zadovoljan sam kolektivnim duhom. Bilo je dosta lepih akcija, trke i pametne igre. To me raduje. Rezultat nije toliko bitan. Momci su protiv Katara pokazali ozbiljnost. Rekao sam im na sastanku da meč nema takmičarski značaj, ali je vrlo važan. Ovo im je bila šansa da pokažu profesionalni odnos i da našim ljudima demonstriraju kako smo spremni da se borimo i izgaramo iz minuta u minut. Uspeli smo, a golovi su posledica kvaliteta, jer smo bolji od Katara - istakao je Stojković.

Stojković je tkaođe prokomentarisao i trijumf Portugalije nad Republikom Irskom na domaćem terenu sa 2.1, golovima Kristijana Ronalda u foto-finišu utakmice.

- To sam čuo i apsolutno me ne zanima. U Lisabon ćemo ići da pobedimo Portugalce, tako da me ne interesuje šta su uradili, ali su očigledno imali dosta sreće. Ne zanimaju me druge selekcije. samo Srbija - poručio je Stojković.

Orlove očekuje kvalifikacioni mečevi za Svetsko prvenstva protiv Luksemburga u Beogradu (4. septembar) i Republike Irske u Dablinu (7. septembar).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading