STIGAO ODGOVOR KOJI GROBARI ČEKAJU: Evo koliko će pauzirati Sejduba Suma!

Autor:

Sport

27.08.2021

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski Partizan pružio je sjajnu partiju protiv Santa Klare, i tako obezbedio plasman u Ligu konferencija. Ono što je ipak zabrinulo navijače Partizana je svakako i povreda jednog od najboljih na sinoćnom meču, Sejduba Suma.

Republika

Foto: Starsport

Sumu nećemo skoro videti na terenu

Suma je, podsetimo se, bio prinuđen da zbog povrede meč završi već u 28. minutu.

Povreda reprezentativca Gvineje zabrinula je sve u taboru crno-belih, pa se postavljalo pitanje koliko će omaleni vezista odsustvovati sa terena.

U Humskoj su odlučili da Suma ne bude u konkurenciji za naredni superligaški meč kod kuće protiv Radničkog iz Niša (21), ali su u Partizanu odahnuli po saznanju da povreda nije teže prirode.

 Ipak, vezista neće biti na raspolaganju Aleksandru Stanojeviću za utakmicu sa Nišlijama.

Ostaje, međutim, nejasno da li će Sejduba Suma biti u stanju da se odazove na poziv selektora Gvineje za duele protiv Gvineje Bisao (1. septembar) i Maroka (6. septembar) u kvalifikacijama za Mondijal, dok je cilj medicinskog tima kluba iz Humske, ukoliko ofanzivac ostane u Beogradu, da ubrza njegov oporavak i učini sve kako bi se vratio u pun trenažni proces do večitog derbija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading