PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Na dan meča sa Partizanom, Santa Klaru kontaktirao EVROPSKI VELIKAN!

Autor:

Sport

26.08.2021

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rival beogradskog Partizana u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu konferencija, portugalska Santa Klara proživljava najsvetlije dane od osnivanja kluba. Naime, portugalci su već jednom nogom u novoformiranog UEFA takmičenju jer su kao domaćini savladali crno-bele rezultatom 2:1.

Republika

Foto: FK Partizan

Turski velikan zainteresovan za Japanca

Takođe im se i puni kasa jer su dan nakon meča sa srpskim klubom prodali jednog od najboljih napadača, Brazilca Žiniora Karvalja u saudijski Al Šabab a na dan revanša u Beogradu stigla je ponuda i za talentovanog Japanca Hidemasua Moritu.

Naime, turski velikan Fenerbahče poslao je ponudu Santa Klari za japanskog internacionalca.

Strelac gola u prvoj utakmici sa Stanojevićevim timom, zapao je za oko ekipi iz Istanbula, koja je spremna da za njega izdvoji između 2.500.000 do 4.000.000 evra, kako prenose turski mediji.

Prema pisanju pomenutih medija, Japanac je već ugovorio sve uslove oko prelaska na Bosfor, ostalo je samo da čelnici Santa Klare daju potvrdan odgovor. 

Podsetimo se, ravanš meč Partizan - Santa Klara na programu je večeras od 21 čas. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading