VAŽNE INFORMACIJE ZA SVE GROBARE: Partizan se oglasio pred meč sa Santa Klarom!

Autor:

Sport

26.08.2021

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan apelovao je na navijače da večeras utakmici protiv Santa Klare pruže podršku ekipi, ali u skladu sa propisima, kako bi se izbegla kazna Evropske fudbalske unije (UEFA).

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

- Usled velikog broja disciplinskih prekršaja na evropskim utakmicama u poslednjih nekoliko sezona, izazvanih nepoštovanjem propisa UEFA (paljenje i bacanje pirotehničkih sredstava u teren, prekršaji u vezi sa rasizmom, utrčavanje publike na teren, blokiranje prolaza na tribinama), FK Partizan je na korak od izuzetno oštrih sankcija u narednim evropskim utakmicama, ukoliko se ovi prekršaji ponove- navodi se u saopštenju.

Apelujemo na sve gledaoce koji budu došli na stadion da daju podršku svom klubu, da pored fer i sportskog navijanja uz poštovanje svih Kovid-19 mera, bez obzira na konačan ishod utakmice, za koji svi verujemo da će biti pozitivan, ni u kom slučaju ne preskačete ogradu i ne ulazite u teren, navode iz Humske.

Republika

Foto: Starsport

Navijači Partizana

- Eventualno utrčavanje publike na teren, čak i u slučaju pobede Partizana, od strane UEFA delegata bilo bi evidentirano i protumačeno krajnje negativno, a klub u tom slučaju može očekivati i oštrije sankcije nego što je igranje narednih utakmica bez prisustva publike- zaključuje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading