MUKE ZA SANTA KLARU: Vezista OPERISAN - završio je sezonu!

Autor:

Sport

18.08.2021

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski Partizan danas je otputovao u Portugaliju gde njegove izabranike, fudbalere Partizana očekuje prvi meč plej-ofa za Ligu konferencija.

Republika

Foto: TwitterPrintscreen/cd.santaclara

Ekipu Santa Klare muči i korona virus. 

Iako i crno-beli muče muku sa desetkovanim timom, trener domaćina Danijel Ramos, i njegova Santa Klara, je ipak u većem problemu. 

Iz konkurencije za meč sa crno-belima ispao je jedan od klučnih igrača domaćeg sastava, Žoao Hose da Kosta, poznatiji kao Koštinja.

Ofanzivnom vezisti je u završnici prvog poluvremena utakmice drugog kola Primeire, protiv Moreirensea, stradala Ahilova tetiva.

Povreda je toliko ozbiljna da su lekarski pregledi pokazali kako 28-godišnji ofanzivni vezista mora pod nož, pa je u utorak veče već operisan.

Hirurški zahvat je prošao bez problema, međutim, Koštinju čeka dugotrajan proces oporavka. Stručnjaci kažu da u ovakvim slučajevima pauza traje između sedam i devet meseci.

Što znači da je sezona za Koštinju je maltene gotova samo što je počela.

 

 

Uz sve to, Santa Klara i dalje ima 14 članova tima zaraženih virusom korona.

Niko nije dobio dozvolu nadležnih organa da se vrati treninzima, a koliki je to hendikep za Danijela Ramosa videlo se minulog vikenda kad je na utakmici sa Moreirenseom na klupi imao samo četiri opcije i to bez rezerve za golmana. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading