MORAMO BITI SPREMNI NA SVE: Rikardo analizirao Santa Klaru!

Autor:

Sport

17.08.2021

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednja prepreka ekipi Partizana na putu do grupne faze Lige konferencije biće ekipa Santa Klare iz Portugalije.

Republika

Foto: Starsport

Poznaje protivnika. 

Prva od dve utakmice zakazana je za 19. avgust, a svoja očekivanja pred meč za klupski sajt iznosi Rikardo Gomeš:

- Neće biti laka utakmica. Imaju dobar tim, dobru organizaciju, imali su odličnu prethodnu sezonu. Moramo biti pripremljeni za sve, kao što smo bili i u prethodnim utakmicama. Ne smemo dozvoliti da nas nešto iznenadi. 

Tim je, prethodnih dana, zajedno sa stručnim štabom analizirao njihov način igre, tako da potpuno spremni polaze put Azorskih ostrva.

- Imaju dobre odbrambene igrače, snažne, a imaju i dobra rešenja u napadu. Mislim da su u dobroj formi, motivisani su jer su i oni stigli do plej-of faze Lige konferencije. Smatram da će ova utakmica biti jednako teška kao i prethodna - rekao je Gomeš.

S obzirom na to da je od 2009. do 2018. karijeru proveo upravo u Portugaliji, Partizanov protivnik mu je poznat od ranije:

- Santa Klara je tim koji je dugo igrao u drugoj portugalskoj ligi, ali čim su ušli u prvu ligu pokušavali su da se izbore za pozicije koje vode u evropska takmičenja. Prve godine nisu uspeli, ali prošle godine su uspeli i plasirali su se iznad timova kao što je Vitorija Gimaraeš, koji je dobar tim.

Pored dugog petočasovnog leta koji ih očekuje, još jedna otežavajuća okolnost za crno-bele mogu biti i tamošnje vremenske prilike koje su nepredvidive.

- Tamo ne možete očekivati sunce ili kišu. Možete imati sve vremenske prilike u jednom danu ili u nekoliko sati. Ipak, mislim da ne moramo previše da brinemo o vremenu - zaključuje Rikardo Gomeš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading