ZNA SE KO SUDI PARTIZANU: Zvezda ga pampti po KATASTROFALNOM PORAZU!

Autor:

Sport

15.08.2021

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred srpskim fudbalskim klubovima, koji se i dalje bore za mesto u Evropi, predstoje izuzetno važna ali i teška sedminca.

Republika

Foto: Starsport

Dobro ih poznaju. 

Naima, Crvena zvezda se u plej-ofu za Ligu Evrope sastaje sa rumunskim Klužom dok beogradski Partizan putuje u Portugaliju gde će odmeriti snage sa Santa Klarom u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. 

Tim povodom UEFA je delegirala sudije za utakmice Zvezde i Partizana u Evropi.

Zvezda će pravdu deliti Bugarin Georgi Kabakov, dok će njegovi pomoćnici biti Martin Margaritov i Dijan Valkov.

Treba napomenuti i da Kabakov nikada do sada nije sudio crveno-belima, ali jeste crno-belima pre tri godine protiv Trakaija.

Što se tiče Partizana, Serder Gezubujuk će deliti pravdu na utakmici protiv Santa Klare, sa pomoćnicima Josom van Zulenom i Johanom Balderom.

Takođe, ovaj sudija nikada do sada nije delio pravdu crno-belima ali je dva puta delio pravdu fudbalerima Crvene zvezde.

Prvi put u Italiji, u porazu crveno-belih rezultatom 4:0 od Sasuola u sezoni 2016/17.

Drugi put je doneo više sreće, sudio je na utakmici između Zvezde i Spartaka iz Trnave, kada je klub iz Ljutice Bogdana obezbedio plasman u plej-of za Ligu šampiona nakon produžetaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading