ŠANSE ZA PARTIZAN SVE VEĆE: Santa Klara DESETKOVANA pred meč sa crno-belima!

Autor:

Sport

17.08.2021

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipu Partizana u plej-ofu Lige konferencija očekuje dvomeč na Azorskim ostrvima protiv Santa Klare. Prvi meč je u četvrtak, 19. avgusta, i to od 22.30 po našem vremenu, pa će utakmica biti završena iza ponoći.

 
Republika

Foto: Starsport

Ekipa Partizana ima veće šanse u meču sa Santa Klarom

Kako stoje stvari u redovima portugalaca korona virus i dalje desetkuje njihove redove Santa Klare. Na sreću po tamošnji tim nema novih slučajeva, ali postoji novi problem. 

U pitanju je povreda Koštinje, koji je morao da izađe sa terena u 47. minutu meč domaćeg prvenstva, zbog čega neće biti u konkurenciji za prvi okršaj sa crno-belima, tako da Portugalci pripremu meča plej-ofa Lige konferencija vrše sa samo 14 igrača.

Ovo će Partizanovom rivalu biti treći meč sa skraćenom rotacijom.

Fascinantno je da su ljubljansku Olimpiju uspeli da eliminiše takođe sa takođe 14 igrača u protokolu, dok je protiv Moreirensea osvojen bod.

Umesto Koštinje na teren će Rikardinjo, koji je bio u prvih 11 i u revanšu sa Olimpijom, ali mu je to bio jedini start u ove sezone, pa se nameće pitanje u kakvoj je formi. 

Treba napomenuti i da ni Partizanu ne cvetaju ruže. 

Protiv Santa Klare neće igrati povređeni Danilo Pantić, a male šanse ima i Nemanja Jović, jer nije trenirao desetak dana.

Pozitivna vest za navijače crno-belih je to što će se u startnih 11 najverovatnije naći Sejduba Suma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading