IZ SANTA KLARE NEZADOVOLJNI REZULTATOM: Mogli smo i UBEDLJIVIJE da dobijemo Partizan!

Autor:

Sport

20.08.2021

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim beogradskog Partizana nije se lepo proveo na gostovnju na Azurnim ostrvima gde je u pvom meču plej-ofa za Ligu konferencija poražen rezultatom 1:2.

Republika

Foto: TwitterPrintscreen/cd.santaclara

Igrači Santa Klare su imali razlog za slavlje

Ipak, ako je sudeći po rečima trenera portugalske Santa Klare Danijela Ramosa, crno-beli mogu biti srećni što revanš u Beogradu dočekuju sa koliko-toliko dostižnim rezultatom.

- Prezadovoljan sam učinkom, ali ne toliko i rezultatom. Bili smo bliži trećem golu, ali kada niko nije očekivao rival je smanjio na 2:1. Kontrolisali smo utakmicu, bili tim koji je diktirao tempo, igrali smo ofanzivno i pokazali energiju. Pokazali smo kvalitet, odigrali smo odličnu utakmicu i zasluženo pobedili. Iako je trijumf trebalo da bude ubedljiviji, Partizan je dobar protivnik. Čestitam igračima, odigrali su utakmicu dostojnu kluba Santa Klara - istakao je trener portugalaca, Ramos.

On je takođe istakao da je ovo jedna od najboljih utakmica koje je ekipa Santa Klare odigrala od početka sezone.

- Igrali smo odlično od početka sezone, uz izuzetak Tondele. Pokušavamo da dominiramo, igramo sa duhom i uz veliku solidarnost. Svi rade, svi slave, svi se bore. Ulazimo na teren svesni da ukoliko igramo najbolje što možemo rivali će nas teško pobediti. Čestitale su nam i sudije, istakle da imamo veoma dobar tim i sve ovo mi je pravo zadovoljstvo. Predstavljamo Portugaliju van njenih granica - zaključio je Ramos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading